Vodovodní baterie Recenze Grohe Eurosmart 30305000

Recenze Grohe Eurosmart 30305000

Grohe Eurosmart 30305000 je páková dřezová baterie. S Grohe StarLight chromovým povrchem. Má variabilně nastavitelný omezovač průtoku.

Registrovaný uživatel11. března 2021

zatím velmi spokojeni. krásný design

Registrovaný uživatel23. února 2021

Nejlepší značka baterií na trhu. Grohe Eurosmart má extrémně hladký chod, vysoký výstupní tlak vody, gumové bradavky spršky zajistí jednoduché odstraňování vodního kamene.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Proud vody je stabilní a voda nestříká

Rameno má otáčení jen asi 90° chtělo by to tak 140° jinak dobrý. Ale je to krátká doba na zhodnocení.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Perfekt v každém směru.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Perlátor má tak malý průměr, že vodu vůbec neprovzdušní. Ovládací páka má velmi tuhý chod, narozdíl od stejné baterie bez vytahovací spršky, se kterou jsme byli naprosto spokojeni.

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Vzhled

Casti baterie z plastu

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Mám dlouhodobou zkušenost s výrobky značky GROHE. Postupně jsem těmito bateriemi vybavil celou domácnost. Jednou z velkých výhod je, že v průběhu času nemění své vlastnosti. Ovládání je stále stejně snadné a příjemné. Dalšími výhodami jsou robustní provedení, kvalitní zpracování, spolehlivá konstrukce, kvalitní a hezký design. Mám zkušenost i s mnohem levnější baterií. Jako nová fungovala velmi podobně, jako tahle, ale v horizontu měsíců až jednotek let se její stav postupně zhoršoval. Například ovládání bylo těžší, prosakovala pod ovládací páčkou a olupovalo se pochromování. Tyto, ani jiné problémy jsem u značky GROHE nezaznamenal. Ani po několika letech.

Výrobek lze jen doporučit.

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

kvalita

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Vzhled Cena

Není označená teplá a studená voda

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Sprška z umělé hmoty

Registrovaný uživatel16. října 2020

Super instalační systém, dobrý nápad přesunout přepínač sprchy na spodní stranu(teď už to snad nikdo nezlomí zběsilým mačkáním )

Zatím neobjeven

Velmi doporučuji,máme hlubší dřez,takže vysoký tlak sprchy(který jde seštelovat) nevadí

Registrovaný uživatel7. října 2020

Sprchování funguje skvěle, vytažení hadice rovněž.

Bylo nutno udělat úpravy police pod dřesem

Celkově naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel4. září 2020

Krásná baterie

Krátké hadičky, které nelze vyměnit, pouze nastavit

Registrovaný uživatel30. srpna 2020

Hezká, moderní a praktická baterie s vytahovací sprchou za příznivou cenu. Maximální spokojenost..

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Asi nejlepší baterie, jakou jsme kdy měli, moc pěkně a kvalitně zpracovaná. Máme v koupelně větší umyvadlo, skvěle němu pasuje...

Registrovaný uživatel7. června 2020

subtilní, kvalitní, lehká na ovládání, pevná, kompaktní. jsme maximálně spokojeni. čistý design.

doporučuji, vynikající poměr kvalita cena

Registrovaný uživatel22. dubna 2020

Dřezová baterie je doávána kompletně se vší potřebným k montáži vč. hadice ke sprchové hlavici. Sprchová hlavice pevně drží v těle baterie bez vůlí (na rozdíl od jiných v této cenové hladině). Sprška se aktivuje spínačem ve spod hlavice - nedochází k namáhání a lámání sprchové hlavice. Tichý chod. Používám 1/2 roku, dosud bez problémů.

Dobrá volba (za tu cenu).

Registrovaný uživatel29. října 2019

Jednoduchá montáž, dobrá funkčnost

Zatím jsem na žádný zápor nepřišel

Registrovaný uživatel3. října 2019

Cenově dostupná a plně funkční, nám se líbí i její masivní vzhled

Registrovaný uživatel3. srpna 2019

Krásná a masivní