Recenze Greenworks 2932007 baterie/nabíječka

Nabíječka Greenworks G60UC pro baterie 60 V je univerzální nabíječka s velmi účinným chlazením 60 V. Kapacita baterie je 216 Wh.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Nabíječka Greenworks 2932007 zajišťuje spolehlivé a rychlé nabíjení pro více zahradních zařízení, i když její konstrukce může být při nasazování baterie méně stabilní. Uživatelé oceňují její výkon, ale někteří zmiňují hlučnost a absenci rychlonabíječky v nabídce.

• Rychlé nabíjení
  • Očekávaná doba nabíjení
  • Zvládá nabíjet více zařízení současně
  • Hlučnější provoz
  • Chybí rychlonabíječka v nabídce
  • Nestabilní konstrukce při nasazování baterie

hanzaliktruhlar3. dubna 2026

Nabíječka

Ocenil bych kratší dobu nabíjení

martin.vokrouhlik1. října 2025

Dela co ma.. jen hlucnejsi

natasa23. září 2025

Nabíjí rychle.

Odpovídající nabíječka.

skruzn0125. srpna 2025

Trošku hlučnější ale jde to.

vlastimilkrtil5. srpna 2025

Rychlé nabíjení.

miloslav.kratochvil17. června 2025

OK, očekávaná doba nabíjení

Není k v nabídce rychlonabíječka

milánek5. června 2025

Obsahuje elektrický větrák , tudíž očekávám , že se nebude přehřívat a vypínat tepelná pojistka, jako tomu bylo u původního modelu . , který mně vypověděl službu .

Poněkud "lehká konstrukce "- při nasazování baterie ujíždí do stran.nestabilní - ocenil bych robustnější konstrukci se svislým pomocným bočním vedením, jako tomu bylo u předchozího modelu provedení

Hlavně že mám čím nabíjet - neboť mám vícero strojového vybavení - Sekačka s pojezdem , EL nůžky na živý plot , Strunová sekačka , Řetězová pila , Malá řetězová pila s nástavcem na prořez větví ve stromech . Se vším jsem maximálně spokojen ! A nyní nová nabíječka ...,spokojenost ! s pozdravem Milánek