Kloubní výživa Recenze GreenFood Nutrition Kyselina hyaluronová 60 cps.

Recenze GreenFood Nutrition Kyselina hyaluronová 60 cps.

Kyselina Hyaluronová se těší zájmu osob, kteří se zajímají především o péči o pleť. Lze ji doporučit všem, kteří se orientují na prevenci tvorby vrásek, zpevnění pokožky a péči o klouby a vazy. Vitamín B3 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky, k udržení normálního stavu sliznic, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamin C přispívá k udržení…

oberhuberova9. srpna 2025

Pomáhá mi při bolesti kolen, které pomalu odcházejí

jana2. listopadu 2024

užívám krátkou dobu

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

vybráno na doporučení lékaře

Registrovaný uživatel5. října 2023

Věřím, že HA pomáhá mojí pleti zevnitř. Tablety se snadno polykají, používám ji denně.

Registrovaný uživatel5. února 2023

bohužel žádné

téměř celé balení vybrané a úleva od bolesti kloubů se nedostavila

pro mě bez efektu...musím hledat jiný výrobek

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Kupuji pravidelne kvuli nehtum. Pouzivam 1 tabletu denne uz 3 mesice a stale mam krasne dlouhe a pevne nehty. Rostou o 1mm za 4 dny! Nic podobneho jsem u jinych preparatu nezaznamenala.

Vubec zadne, ani cena :-)

Velmi kvalitni produkt, kupuji opakovane hlavne kvuli nehtum. Uplne se mi zlepsily, nedam na neho do pustit a nadale ho budu pouzivat. Driv jsem mela lamave, krehte nehty ktere se trepily takze vubec nerostly do delky. Dnes mam nadherne dlouhe a pevne nehty, ktere i po odstraneni laku jsou stale kvalitni. Pro me cislo 1!

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Samotný doplněk hodnotím velice kladně

Tváři se jako k planetě friendly,ale balení by mohlo byt s přehledem o 2/3mensi obal!... Je to úplně zbytečné plýtvání!

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Dostatečný obsah kyseliny hyaluronové v denní dávce.

Používám dlouhodobě, spokojenost.

Registrovaný uživatel16. září 2022

Za mne chuťově vynikající

Registrovaný uživatel18. června 2022

Tento produkt mi přijde neškodný svým složením, proto se k němu vracím, již jsem užívala... Vidím kladný efekt na pleť, která vypadá neustále mladě :) Používám obden.

...zápor? že když mi dojde, potřebuji koupit další... ...a všeobecně - by mohla být menší lahvička - často mi lahvičky připadají zbytečně velké s ohledem na obsah, ušetřilo by se trochu plastu. A na papírové etiketě bych brala malé okénko, kudy bych viděla, jak vlastně produkt vypadá uvnitř (i když už jej znám), nebo větší okénko - sloupek, abych viděla, kolik tobolek mi ještě zbývá.

Za mě je to celkově zajímavá značka a její produkty mi přijdou bez zbytečných přísad, tuším, že neobsahují barviva, některé jsou dokonce vhodné pro vegany a jsou cenově dostupné.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

i tento výrobek používám krátce,takže nemohu posoudit.

cena ucházející.

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Podle recenze jsem si zakoupila baleni s ocekavanim, ze se mi zlepsi nehty a musim dat za pravdu. Uz po asi 3 dnech uziti se mi nehty netrepi, jsou silne, odolne vuci ustavicnemu myti a rostou o trochu rychleji. Beru 1 tabletu rano a 1 tabletu vecer. Konecne jeden z mnoha produktu u ktereho vidim vysledek skoro ihned. Zatim jsem si nevsimla zmeny na pleti, mozna to prijde casem. Rozhodne budu pokracovat.

Zadne, cena asi primerena ucinkum.

Velmi kvalitni vyrobek s rychlym ucinkem.

Registrovaný uživatel14. února 2022

zatím nemohu hodnotit. ještě jsem neužívala

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Staré klouby to potřebují