Pomáhá mi při bolesti kolen, které pomalu odcházejí

Pomáhá mi při bolesti kolen, které pomalu odcházejí
užívám krátkou dobu
vybráno na doporučení lékaře
Věřím, že HA pomáhá mojí pleti zevnitř. Tablety se snadno polykají, používám ji denně.
bohužel žádné
téměř celé balení vybrané a úleva od bolesti kloubů se nedostavila
pro mě bez efektu...musím hledat jiný výrobek
Kupuji pravidelne kvuli nehtum. Pouzivam 1 tabletu denne uz 3 mesice a stale mam krasne dlouhe a pevne nehty. Rostou o 1mm za 4 dny! Nic podobneho jsem u jinych preparatu nezaznamenala.
Vubec zadne, ani cena :-)
Velmi kvalitni produkt, kupuji opakovane hlavne kvuli nehtum. Uplne se mi zlepsily, nedam na neho do pustit a nadale ho budu pouzivat. Driv jsem mela lamave, krehte nehty ktere se trepily takze vubec nerostly do delky. Dnes mam nadherne dlouhe a pevne nehty, ktere i po odstraneni laku jsou stale kvalitni. Pro me cislo 1!
Samotný doplněk hodnotím velice kladně
Tváři se jako k planetě friendly,ale balení by mohlo byt s přehledem o 2/3mensi obal!... Je to úplně zbytečné plýtvání!
Dostatečný obsah kyseliny hyaluronové v denní dávce.
Používám dlouhodobě, spokojenost.
Za mne chuťově vynikající
Tento produkt mi přijde neškodný svým složením, proto se k němu vracím, již jsem užívala...
Vidím kladný efekt na pleť, která vypadá neustále mladě :)
Používám obden.
...zápor? že když mi dojde, potřebuji koupit další...
...a všeobecně - by mohla být menší lahvička - často mi lahvičky připadají zbytečně velké s ohledem na obsah, ušetřilo by se trochu plastu.
A na papírové etiketě bych brala malé okénko, kudy bych viděla, jak vlastně produkt vypadá uvnitř (i když už jej znám), nebo větší okénko - sloupek, abych viděla, kolik tobolek mi ještě zbývá.
Za mě je to celkově zajímavá značka a její produkty mi přijdou bez zbytečných přísad, tuším, že neobsahují barviva, některé jsou dokonce vhodné pro vegany a jsou cenově dostupné.
i tento výrobek používám krátce,takže nemohu posoudit.
cena ucházející.
Podle recenze jsem si zakoupila baleni s ocekavanim, ze se mi zlepsi nehty a musim dat za pravdu. Uz po asi 3 dnech uziti se mi nehty netrepi, jsou silne, odolne vuci ustavicnemu myti a rostou o trochu rychleji. Beru 1 tabletu rano a 1 tabletu vecer. Konecne jeden z mnoha produktu u ktereho vidim vysledek skoro ihned. Zatim jsem si nevsimla zmeny na pleti, mozna to prijde casem. Rozhodne budu pokracovat.
Zadne, cena asi primerena ucinkum.
Velmi kvalitni vyrobek s rychlym ucinkem.
zatím nemohu hodnotit. ještě jsem neužívala
Staré klouby to potřebují
Cítím se dobře