Chemické WC Recenze GreenBlue GB320BB černá/modrá

Recenze GreenBlue GB320BB černá/modrá

Vysoce kvalitní přenosná toaleta GreenBlue je určena pro místa bez stacionární kanalizace, jako je pozemek, kemp. Díky kompaktní velikosti a nízké hmotnosti lze záchod vzít také na výlet nebo delší procházku. Kbelík je vyroben z vysoce kvalitního plastu a pevně přilnavé prvky zabraňují šíření nepříjemných pachů. Nosná rukojeť může být také použita jako držák toaletního papíru.

prikrylmirosla23. listopadu 2025

pokud do nádoby vložíte sáček, tak ho nemusíte umývat. Víčko podrží zápach.

nejsou k němu sáčky a chybí nějaká chemie.

I tak je velmi dobré, že mám jistotu záchodu.

Registrovaný uživatel8. února 2025

S výrobkem mám již zkušenosti. Je lehký a dobře umyvatelný.

FRM14. dubna 2024

Velikost přiměřená, materiál dobrý

Víko by mohlo být nějakým způsobem zajištěno proti spadnutí. Je jen položené na kýblu

Pro nouzové použití je ideálním řešením

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

je to dobré nouzové řešení

víko WC by mohlo mít nějakou západku aby lepe drželo na kbeliku

celkem dobrý produkt - spokojenost

Registrovaný uživatel11. července 2023

toaletu poživám na cestách na kempování ,tak dvakrát do roka. Jsem spokojená.Děkují

Registrovaný uživatel20. května 2023

Ještě WC nebylo využito, ale při mé váze 89kg to udrží v klidu, sezení není přiliš komfortní, ale co by taky člověk chtěl za ty peníze. Pořídil jsem si na cesty do dodávky, kdyby mě někde na nevhodném místě chytla potřeba :D Určitě řešit "odpad" vonnými pytli na odpadky na jedno použití Vzhled je pěkný -barevně, ale jinak je to kýbl :)

nemohu zatím nic napsat

doporučuji obchod