Recenze GREEN IDEA Detoxgreen 90 tbl.

Bylinky obsažené v přípravku Detoxgreen mají silný antioxidační účinek, chrání tak buňky před oxidačním stresem a tělo před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí. Bylinná směs podporuje normální činnost jaterní tkáně, žlučníku a trávení, pomáhá udržovat normální činnost srdce a přispívá k normální hladině krevního cukru a cholesterolu v krvi. Pomáhá detoxikaci, pročištění těla, příznivě ovlivňuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Uživatelé oceňují Detoxgreen pro jeho přírodní složení a rychlý pocit úlevy organismu. Produkt pomáhá při únavě a pocitu zanesení, přičemž většina recenzentů zmiňuje pohodlné užívání. Někteří však uvádějí nejistotu ohledně jeho účinku, což naznačuje individuální rozdíly v reakcích.

• Dobře snášené složení z bylin
  • Rychlý pocit úlevy organismu
  • Pohodlné užívání
  • Pomáhá při únavě a pocitu zanesení organismu
  • Dobrá cena
  • U některých uživatelů nejistota ohledně účinku

bohackovaalena22. května 2025

Tablety dodávaly energii,pohodu.

Vadí mi jen jen užívání více tablet najednou.

Můj syn,si výrobek hodně chválil, hlavně zažívání..energii a celkové zdraví.

marie_stara16. dubna 2025

Detoxem jsem začla,tak nevím ,jestli to bude to co od toho očekávám.?

Za tím žádné.

Človek ,by se o své zdraví měl více starat.Pokud mu to ovšem, finanční možnosti dovolí!Proto má, alespoň, využívat Vaše akce.

mirek.nesetril30. listopadu 2024

Perfektní, hlavně se dobře polikají, jako každá tabletka od téhle firmy. Na detoxikaci je to výborný. Zatím je vše úplně super.

ilca6123. října 2024

Nejde mi posoudit zda mi v něčem pomohl

dana27. dubna 2024

Pohodlné užívání. Už třetí den cítím úlevu organismu.

Až využívám, koupím znovu.

Jana G.2. dubna 2024

Za mě kvalitní výrobek, velice mi pomáhá, užívám dle doporučení.

gabrielaharnachova22. března 2024

opravdu pomáhá, vynikající složení, dobrá cena

taberyova.p22. března 2024

Tento produkt jsem si vybrala, proto, že jsem se cítila hodně unavená a moje tělo potřebovalo se zbavit škodlivin. Detoxgreen beru 3x denně a kůru jsem si nastavila na 3 měsíce. Na produktu se mi líbí, že je z bylinek a ne chemicky vyrobený.

poste25. února 2024

Potřebuji pročistit organismus a připadá mi tato možnost (tobolky se směsí bylin) jako jednoduchá a tyto byliny mi dávají smysl. Navíc se po prvních dnech užívání cítím lépe. Používám ho podle návodu 3 x denně.