Recenze Green Food nutrition Rychlý proteinový puding 500 g

Rychlý proteinový puding bezlepkový je hotová instantní směs pro výrobu pudingu s vysokým obsahem proteinu připravovaného za studena. Puding se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobil našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné proteinové potravy s nízkým obsahem cukrů. I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Rychlý proteinový puding Green Food nutrition je chválený za výbornou chuť a rychlou přípravu, přičemž složení je považováno za kvalitní. Někteří uživatelé však nezaznamenali očekávaný účinek a varianta kakao byla kritizována za nevýraznou chuť. Celkově produkt vyhovuje těm, kteří hledají rychlou a chutnou proteinovou svačinu.

• Výborná chuť u více variant
  • Rychlá příprava
  • Dobré složení
  • U některých uživatelů nezaznamenáno očekávaný účinek
  • U varianty kakao zmiňována nevýrazná chuť

dollarek22. listopadu 2024

Chuťově nic moc

Varianta kakao
Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Pěkně stahuje loket, ale na nějaké objektivní hodnocení je příliš brzy, protože jsem bandáž použil pouze dvakrát.

Nasazuji bandáž na holou kůži a svědí mě to. Ale kolega ji má též a jemu to nedělá. Takže asi chyba na mé straně.

Celková spokojenost se zbožím i s obchodem. Určitě nakoupím znovu a ostatním doporučuji.

Varianta kakao
Registrovaný uživatel20. května 2022

Vůbec to nepomohlo

Varianta vanilka
Registrovaný uživatel18. dubna 2022

moc mi chutná,rychlá příprava

Varianta vanilka
Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Nejlepší ze všech proteinových pudingů co jsem měl.

Varianta mango
Registrovaný uživatel17. února 2022

Nejlepší chuť.

Varianta mango
Registrovaný uživatel21. července 2021

Výborná chut i složení! Jsem velmi spokojena. Kupuji opakovaně.

Varianta jablko se skořicí