Opravdu vychladí.
Dodává se bez okenního těsnění.
Trochu hlučnější.

Opravdu vychladí.
Dodává se bez okenního těsnění.
Trochu hlučnější.
Nevyklimuje ani prostor 16m čtverečních
cena
výkon
proud vzduchu nelze směřovat
Za ty peníze výborné, koupil jsem synovi, protože hraje hry na počítači a ten topí. Zatím nebylo více dní za sebou pořádné vedro, takže nemohu posoudit, jak funguje v opravdových letních vedrech, ale takhle to dokáže tu místnost ochladit na příjemných cca 24°C, kdy jinak by tam měl klidně kolem 30°C.
Vykon, cena, aplikace (integrace do Home Assistant)….
Jako u kazde mobilni klimatizace, odvod vzduchu.
Efektivní a rychlé řešení. Rozbalíte a chladíte.
V horkých dnech běží denně. V podkroví asi 80 m krychlových při tropickém dni dosáhnu snížení asi o 5 stupňů. S klesající venkovní teplotou je ještě účinnější. Jistě nenahradí profesionální řešení za desítky tisíc, ale prostor se stane obyvatelným.
Odpadní hadici lépe prohnat zdí. Případně nahradit celou okenní tabuli plexi+díra.
Ovládání na panelu je jednoduché.
MC bývá 4-6 tis, domnívám se, že se vyrábí jedna konstrukce pro mnoho značek, hledejte...
Hlučný provoz, nevyváženost točitých prvků, je to jako když pustíte levný kuchyňský odsavač - odpovídá ceně zařízení.
Za uvedenou cenu kolem 5 tis. jsem s výrobkem spokojen. Kvalitu prověří až čas.
Těžká
Dokonalá věc na letní horké dny
1. Vysoce výkonný v porovnání s jinými přístroji ve stejné cenové skupině, 2. Nemusí se zachytávat kondenzační voda do nějaké nádoby, ale automaticky se odpařuje výfukem horkého vzduchu ven z místnosti.
1. Poměrně hlučný i na pomalý program "LOW", 2. Váha přístroje. Kolečka mi úplně vytlačily důlky v linu.
Zatím jsem používal dva dny, přes ty největší vedra kolem 32°C a pokoj byl vychlazený během chvilky na 24°C. Klimatizaci mám postavenou v pokoji u zdi, kudy prochází starý, již nepoužívaný komín, proboural jsem do něho 150 díru, zabudoval průchodku s ucpávkou na zimu a do této průchodky vsadil přímo bez hadice plastový výfuk horkého vzduchu z klimy. Jsem s tímto způsobem odvodu velmi spokojen, nikde žádná nevzhledná hadice, nebo ta plína zabudovaná v pootevřeném okně.
Do místnosti o 25 m2 dobrý na 50m2 slabý.
Slabý výkon
Vše jsem již uvedl.
Nedokážu posoudit. Nemám s čím srovnat.
Připadá Mě v noci příliš hlučná.
Jinak dobrý.
Výborný poměr cena/výkon. WiFi ovládání. Kvalitní zpracování.
Za svoje peníze dostanete maximum.
Klimatizace dle nabízených specifikací, klimatizace GREE předčila očekávání - velká výkonná mobilní klimatizace, montáž do provozního stavu do 5Min, během chvilky krásně vycházená místnost. Výkonná klimatizace za pár korun - pořizovací cena 4.999,- Kč. Mohu jen doporučit!
Za málo peněz hodně muziky!
Funguje jak má. Chladí dobře. A je docela tichá. Víc jsem nestihl ozkoušet. Mám ji v maringotce na stavbě a zchladí na příjemnou teplotu
Nejsou zatím
Není možné ovládat přes vifi, když máte více jak 2 giga
Zatím dobře chladí
Hlučná , nedá se víc regulovat síla ventilace třeba trochou ztišit na noc,i když je tam noční režim furt to dost hučí .. Na náš byt veliká .
Za tu cenu poslouží
Ještě nemám všechno odskoušené těch funkcích je dost
Dost těžký