Zahraniční hudba Recenze Greatest Hits - Bon Jovi

Recenze Greatest Hits - Bon Jovi

Legendární americká rocková kapela Bon Jovi se rozhodla ohlédnout za svojí téměř třicetiletou kariéru a připravila výběrovou desku Greatest Hits. Mezi nejzásadnější hity této party z New Jersey patří pecky jako "Livin' On A Prayer", "Always", "It's My Life" nebo "Who Says You Can't Go Home", ale deska nabídne i zbrusu nový materiál. Seznam skladeb: 1. Livin' On A Prayer 2.

hrubesova.k3. prosince 2024

Skvělá klasika.

Varianta [2LP]
Registrovaný uživatel27. února 2022

Klasika, která nezklame. Doporučuji

Registrovaný uživatel7. února 2022

Byl to dárek

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Album obsahuje tie najväčšie hity, u mňa veľmi dobré.

Veľmi dobré album som spokojný

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Skvělá muzika

Registrovaný uživatel13. července 2021

Bon Jovi jsou prostě super.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Skupina Bon Jovi a její frontmen Jon Bon Jovi jsou pro mne skupina všech dob. Poslouchán je již minimálně 20 let a co skladba, to prostě hit. Skladby mají smysl, textově jsou nadprůměrné a hudba je naprosto skvělá. Miluju je.Skupina je naprosto úžasná, vyniká extrémní pracovitostí a hlavně od doby založení v roce 1983 skupina vyměnila pouze, pokud mě paměť neklame 2 členy a to ne z vlastní vůle. Bon Jovi jsou pro mne srdeční záležitost. Poslouchám je pořád, jak doma, tak v práci.

Zápory nevidím žádné

Nejlepší skupina všech dob, přirovnal bych je asi k Bee Gees.