Láhev Recenze Grayl Geopress Purifier 710 ml

Recenze Grayl Geopress Purifier 710 ml

Ultralehká filtrační láhev Grayl Geopress Purifier s vyměnitelnou filtrační kartuší během 8 vteřin zvládne vyfiltrovat až 710 ml vody. Zajistí pitnou vodu vyčištěnou od patogenů (viry, bakterie, prvoci), chemikálií, těžkých kovů i pevných částic. Stačí jenom naplnit láhev vodou (z libovolného přírodního zdroje), stlačit jí a během chvilky máte vodu připravenou k pití. Postará se o…

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

LNic

Dárek potěšil

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Řekl bych že opravdu funguje

710ml flaška je možné až moc velká, teď bych váhal mezi 500ml a 710ml

Účinnost filtrace za mě parádní , zatím nabráno v 5 ti vodních toků a jednoho rybníka a nikdy mi nic nebylo

Registrovaný uživatel6. července 2022

Čistá chutná voda.

Po několikerém použití a přefiltrování odhadem 20 - 30 litrů vody se filtr ucpal natolik, že nepropouštěl ani vzduch! Vodu jsme odebírali ze šumavských potoků, bez viditelného znečistění či zákalu. Podle výrobce tak rychlé ucpání může způsobit jen vysoká hladina třislovin ve vodě (?!)..... Po propláchnutí pitnou vodou a vysušení opět funguje, ale velmi pomalu a jen při vyvinutí silného tlaku na nádobu. Obsah jedné nádoby pitné vody z kohoutku protlačím asi za necelou minutu.

Příliš nákladná záležitost na přípravu pitné vody z dostupných přírodních zdrojů u nás. V Alpách s vodou bez vysokého obsahu rozpuštěných látek bude možná fungovat líp.

Registrovaný uživatel24. května 2022

Zvládne chemikálie i těžké kovy, snadnost ovládání, přenositelnost

Registrovaný uživatel23. května 2022

Funguje skvěle. nabíral jsem vodu z různých zdrojů, i když jsem preferoval nejčistší možný. Žádné následné potíže.

Trochu těžší i jako prázdný. Kvůli spodnímu gumovému kroužku hůře klouže do batohu. Ale to jsou drobnosti.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Skvěle funkční láhev, doporučuji

Varianta Camo Black
Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Nejlepší, co jsem byl schopen sehnat.

Chybí snad jen hrubý předfiltr a UV

Registrovaný uživatel19. března 2022

Po technicko mechanicke strance výborné zpracování. Je jako záloha pro nedejbože situaci, takže funkčnost nemohu posoudit

Registrovaný uživatel18. března 2022

Je neskutečně efektivní, kupoval jsem již druhý, filtr vydrží klidně i dva roky.

Doporučuji koupi.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Bytelná konstrukce, příjemný materiál. Zatím vyzkoušeno na různých potůčcích, říčkách po ČR a SR a zatím žádné problémy :-)

Mohutnější a větší než jsem čekal, stěží se vejde do postraní kapsy batohu.

Varianta Visibility Orange