Prací gel Recenze Granger's Performance Wash 1 l

Recenze Granger's Performance Wash 1 l

Tekutý čistící prostředek Performance Wash od firmy Granger's je určen pro veškeré typy technického oblečení včetně oděvů s membránou Gore-tex a Event. Účinně čistí, maximalizuje prodyšnost a zároveň zachovává voděodonost. Je ideální pro ošetření oděvů před impregnací.

Registrovaný uživatel8. září 2025

nevoní

vlastimil.krejcir13. února 2025

outdoorové vlastnosti oblečení to neničí, membrána funguje i po vyprání bez zřejmého požkození

promevede odmaštění, ale vyloženě špínu typu dítě se někde otřelo a bunda je za zadu špinavá to nevypere

na odsmradění a odmaštění dobré, vyloženě vyprání nelze čekat, hlavně to však nepoškodí vlastnosti materiálu, zatím jsme na nic lepšího nenarazili

ivana.havlickova12. února 2025

Výrobek znám používám jej delší dobu

Žádné jsem neobjevila

S výrobkem jsem spokojená v obchode nebyl k dostání proto jsem objednala u vás

borovcovaivana19. září 2024

Skvělé na přání bund, vodorovných věci.

michal.jurkovec30. dubna 2024

Rychle dodanie. Produkt funguje ako ma.

dakram116. března 2022

Prací prostředek na nepromokavé bundy...++++

Registrovaný uživatel26. července 2021

Goretex Bundu jsem musel prát 2x, poprvé dávka přípravku dle návodu bunda se vůbec nevyprala, tak jsem dal prát hned znovu, podruhé 2xmnožství přípravku vyprala se cca na 50%

Čekal jsem větší účinek přípravku.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

pere a neničí impregnaci.

některé obchody neví, co by za to chtěli.

Nejlepší na membránové hadry.

Registrovaný uživatel4. února 2020

Na goretexové hadry, membránové a softshellové bundy, na všechny věci, které mají zůstat vodoodpudivé - nevypere totiž impregnaci. Láhev je utěsněna bezpečností folií, tudíž produkt vydrží déle bez kontaktu s okolním vzduchem a máte jistotu, že si nikdo neulil, na rozdíl třeba od takového Nikkwaxu, kde může zlomyslný prodavač rovnou naplivat do láhve.

Vyšší cena, jinak nic, ale když koupíte dobře, vyjde furt levněji než Nikkwax TechWash. Tak nějak se mi zdá, že přece jenom vypírá impregraci

Nemá chybu, používám na outdoorové bundy, kalhoty, klobouky, čepice i rukavice. Patrně nejlepší produkt na trhu.

Registrovaný uživatel13. srpna 2019

Funguje bezchybne na vsechny membranove textilie