Ať už jsou mechanické nebo elektrické, nabízejí zpravidla více stupňů broušení v přednastaveném úhlu. Jsou vhodné pro běžné evropské nože a snadno obnoví tupé ostří. Hodí se pro každodenní kuchyni.
Brusné nástroje na nože se liší způsobem použití i účelem.
Typ brusného nástroje
elektrický
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Hmotnost
1000 g
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Úhel broušení
20 °
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Produktové číslo
CC 80
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
15. října 2020
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.