Obklad Recenze Grace 3D TP10006922

Recenze Grace 3D TP10006922

Dekorační 3D PVC obklad je vyroben z PVC materiálu o tloušťce 0,5 mm. Díky 3D efektu se může tloušťka panelu pohybovat v rozmezí 3-8 mm. Tyto panely jsou odolné vůči nečistotám, jsou ohebné, vodotěsné a odolávají vyšším teplotám. Díky 3D efektu imituje dřevěné lišty v odstínech hnědé.

j.glatt4. února 2024

moc pěkné, věrné zpracování

romansevca13. prosince 2023

snadná montáž

dal jsem to na slunce a během 4 týdnů to změnilo barvu a vybledlo!!!!!!! Vhodné pouze do místnosti, kde na to nebude svítit slunce!!!!! To je zklamání.

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

Levný, jednoduchý na lepení, vypadá na zdi úžasně.

Hodně muziky za pár korun.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

S tímto materiálem jsem spokojen

Registrovaný uživatel16. října 2022

Cena , design

Ne příliš kvalitní zpracování, spoje do sebe přesně nepasuji , zůstávají malé viditelné spáry ve spojích

Za tyto peníze celkem designově povedené, krom těch spojů se kterými je potřeba si opravdu pohrát a fixem domalovat světlá místa, kdo má trochu šikovné ruce poradí si s tím, na 4m jsme použili 2,5 tuby lepidla Mamut v kartuši

Registrovaný uživatel16. října 2022

Snadná práce, krásně jde tvar upravit nůžkami. Na zdi vypadá obklad moc krásně.

Super obklad, práce s ním jde rychle od ruky a výsledek vypadá úžasně. Doporučuji všem.

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

snadná manipulace, pěkný vzhled

Registrovaný uživatel17. května 2022

na stěně velmi pěkně vypadá, snadná manipulace při lepení, velmi příznivá cena

mohu vřele doporučit