Satelitní přijímač Recenze GoSAT GS7070PVRi

Recenze GoSAT GS7070PVRi

FullHD Skylink ready přijímač. Příjem zajišťují 2 tunery se širokou škálou zapojení. Lze použít 2 samostatné anténní přívody a naplno tak využít možností dvou-tunerového přijímače – nahrávat a sledovat programy z různých satelitů a transpondérů, nebo zapojit druhý tuner do „smyčky“ a nahrávat současně programy z různých transpondérů jednoho satelitu a stejné polarizace. Přijímač samozřejmě…

Registrovaný uživatel28. července 2022

Vypadá krásně , plně funkční

Registrovaný uživatel9. května 2022

na mě docela pomalý strat zařízení

Registrovaný uživatel13. dubna 2020

Nenašel jsem na trhu žádný jiný přijímač, který by umožnil ZÁROVEŇ sledovat jeden program a jiný nahrávat, nebo zároveň sledovat nahraný pořad a nahrávat SOUČASNĚ 2 jiné programy.

Registrovaný uživatel26. října 2019

Celková spolehlivost a pružnost ovládání

Menší přehlednost při nastavování nahráváných pořadů, celkový seznam stanic a časů je příliš stručný

Velice přívětivý produkt

Registrovaný uživatel2. října 2019

potřebovali,jsme kvalitní produkt a myslím,že jsme si vybrali dobře je spolehlivý,rozhodně lepší než ty předcházející co jsme měli používáme ho denně