Funkční za přijatelnou cenu.

Funkční za přijatelnou cenu.
nízká cena
za tu cenu super výrobek, funguje jak má
Trochu se zahřívá
Už bych nekoupil
cena
HD přijímač
nahrávání
EPG pouze pro jeden kanál, nikoliv přehled všech kanálů s časovou osou
Jako DVB-T2 kompromis k druhé televizi která má jen DVB-T snesitelné
Nižší, přístupná cena, jinak normální kus.
Při slabším příjmu TV signálu trvá déle než se daný program načte, než ho tuner a procesor zobrazí, může taky kostečkovat ( v návaznosti jde také o to jak rychle ze set-top boxu podaný signál zpracuje konkrétní typ televizoru, jaký má procesor, prostě jak umí býti rychlý...nebo taky pomalý a líný televizor...)
Jsou běžně ke koupi i další značky a typy set-top boxů, např. STRONG, Strong-Skyworth, oba mají české menu a do ruky hlavně větší dálkové ovládání s tlačítky mírně od sebe, aby nedošlo k přehmatu.
Při přehrávání záznamu, jeho ukončení a následné spuštění jindy nejde přímo skočit na časové ose dopředu. Je nutno zrychleným převíjením vpřed najít konec předchozího zhlédnutí. Málo citlivý na DVB-T2, ale to se možná změní a finálním naladěním vysílačů.
pro sledování televize set top box funguje
přes kabel SCART mizerný signál
nefunguje řazení rozhlasových stanic
po skončení regionálního zpravodajství z Brna v 18.30 hod nepřepne signál zpátky na pražské vysílání ČT a zůstane tam "monoskop" se stabilní informací. Nevím ale, jestli je to chyba přístroje, nebo vysílání.
Přístroj jsem si zakoupil na běžné sledování TV v DVBT2. Připojil jsem ho k televizoru propojovacím kabelem SCART. Signál byl velice nekvalitní, dokonce se zhoršila i kvalita obrazu programů, které byly automaticky naladěné ve starém formátu. Teprve, když jsem sehnal a zapojil televizi se STB přes kabel HDMI, kvalita signálu byla dobrá.
Řazení televizních programů funguje, ale řazení rozhlasových programů nefunguje. I když vypnete automatické řazení stanic LCN, rozhlasové stanice se po uložení vrátí znovu do přednaladěného stavu. Ale to mě nevadí, takže jsem si přístroj ponechal.
Přístroj tedy nemohu doporučit těm, kteří mají nějakou starou televizi bez výstupu HDMI, a těm, kteří si chtějí poskládat rozhlasové stanice podle svého.
Nízká cena,zatím bez problémů.
jdou pak seřadit naladěné programy...to nejde u každého levného DVBT
škoda že nemá výstup k zvuk.zesilovači...ale toto nemá snad
žádný - jedině satelit
dobrá koupě
Nevím ještě ho nemam
vyšel jako nejvhodnější při porovnávání z mnoha set top boxů. Snadné připojení, přijatelná cena.
Ovladač je malý, špatně čitelný, při vyhledávání stanic není posouvání plynulé, musí se vyťukávat. Zrovna tak při volbě hlasitosti.
Zápory nejsou zase tak hrozné, abych nemohla tento set top box doporučit.
spolehlivá značka,vždy spokojenost
špatná citlivost tuneru
Velmi jednoduché nastavení a ovládání
Jednoduché ovládání, vyhovuje nejnovějším současným parametrům pro příjem DVB T2 v HD kvalitě.