Tichá. Vejde se do naší malé koupelny. Na snímku pračku má velký objem.
Dvířka pračky se otevírají jen zatažením. Nemá pojistku, která by se zmáčkla při otevírání/zavírání pračky.
Splnila očekávání.

Tichá. Vejde se do naší malé koupelny. Na snímku pračku má velký objem.
Splnila očekávání.
... zatím vše funguje tak, jak má. je u mně doma zatím krátce, nicméně intuitivní ovládání, rychlé, eko programy. prádlo po vyprání, ať už s tabletou, nebo s práškem, opravdu voní. i bez aviváže ...
... snad jediný. ale přece jen (i když to je problém všech praček tohoto typu), a to nedostečné vyplachování pracího prášku ze zásobníku. po každém praní s práškem, musím vyplachovat zásobník ...
... ale jinak super! opravdu. jsem spokojený ...
úzká pračka, tichá, více rychlostí ždímání, hodně programů, příznivá cena.
Když peru malé oblečení, např ponožky dětí, často se dostanou do venkovní části bubnu a nevyperou se a nevyždímají.
Pak se musí dbát na přesné rozložení prádla, když peru něco lehčího a zároveň těžšího, tak se prádlo nevyždímá, musím ždímat každé zvlášť.
Občas když si pračka bere prášek na praní ze zásobníku, tak ze zásobníku po pračce teče vod
a s práškem.
Při bočním plnění tam musím prádlo cpát, aby mi nevypadávalo.
Kdybych nepotřebovala pračku s bočním plněním, tak si takový typ pračky ani nikdy nekoupím. Potřebovala jsem skrz úsporu místa, abych na ní mohla přebalit a obléct miminko před a po koupání. Jak tato pračka doslouží, hned se vrátím k pračce s vrchním plněním. Jinak konkrétně tato pračka asi odpovídá ceně. Pere dobře a holt ty mouchy co má, jí musím za tu nižší cenu odpustit.
Nemá kratkyprogram