Skvělá a prostorná chladnička

Skvělá a prostorná chladnička
Potřebovali jsme velkou lednici v nerez provedení a nechtěli jsme za ni dát majlant.
Je hlučná, vždy když přestane chladit tak zarachotí. V noci docela obtěžující. Materiál poliček ve dvířkách a šuplíků je křehký plast, sklo polic to nejtenčí možné. Občas si říkám zdali ten hrnec udrží. Samostatná kapitola je otevírací páka. Funguje tak, že se tahem k sobě otevřou dvířka. páka tady je pouze na to, aby vysunula zobáček, který odtlačí dvířka od rámu lednice. Kývá se do všech stran, od prvního použití mám jistotu, že toto bude to první, co na lednici odejde. Nápad asi dobrý, provedení příšerné. Chtěli jsme ji kvůli tomu vrátit.
Za ty peníze asi jo. Znovu bych si ji ale nekoupila hlavně kvůli otevírání, materiálu polic, a hluku. Protiotisková úprava v praxi jak kdyby nebyla. Strašně se to patlá.
Dodatek po měsíci. Přesně dle očekávání, po měsíci používání praskl šupík při vytahování . Prasknul z horní strany, kde je jen takový malý ohyb směrem dovnitř šuplíku, a to jen při silnějším stisku. Je to TAK TENKÝ plast, že být ještě o něco tenčí , tak už se jmenuje papír.
vzhled, prostornost, vzdušnost spotřebiče
Jsem s produktem spokojena, Děkuji
Zatím nevím, ještě jsme ledničku nerozbalili, máme ji na chalupu.