Recenze Gorenje NRK61CS2W4

Tato kombinovaná chladnička s mrazničkou Gorenje NRK61CS2W4 nabízí praktické a energeticky úsporné řešení pro domácí skladování potravin. Její elegantní bílá barva ji činí snadno integrovatelnou do jakéhokoliv kuchyňského interiéru. Lednice disponuje celkovým objemem chladicí části 204 litrů a mrazicí části 96 litrů. Tento objem je rozdělen do čtyř polic v chladicí části, což umožňuje…

Motýlek19. dubna 2026

Tichá Prostorná Lepší nastavování teplot

Kateřina M.12. dubna 2026

Vypadá dobře, prostorná, tichá, šuplíky v mrazáku bytelné s ručkama na vytažení. Spokojenost

martinjosef7. dubna 2026

Namrzají spodní šuflata v mrazničce. Třikrát už jsem sundal obě dveře, zkoušel dotáhnout šrouby, přehodil jsem i panty, aby se otvíralo na druhou stranu, ale stejně to namrzá. Zklamaní, přes těsnění nasává vzduch a zamrzá. Není no Frost. Nikomu z vás nedoporučuji, lépe si připlatit za lepší značku. Budu reklamovat.

Nejhorší koupě, nekvalitní výrobek.

ma-pe7. dubna 2026

kakto tichou lednici jsem ještě neměla, ale že jich bylo.

ještě nevím jak je to se spotřebou

Registrovaný uživatel6. dubna 2026

Zatím vše fajn.

Jiří24. března 2026

Všechno dle našich představ, proto jsme lednici vybrali.

Moderní, rozměrově vhodná pro naši kuchyň, energeticky úsporná. Není co vytknout.

Jarda11. února 2026

Velice ticha, dobré vnitřní uspořádání ,ideální kapacita.

krofta.vaclav0228. ledna 2026

Tichý chod kombinované ledničky.

Box pro lahve ve dveřích by měl být níže a místo pro zeleninu by mělo mít dvě nádoby.

Zdenek29. září 2025

Velmi tichá, kvalitní lednice.

Zahřívají se boky lednice, nikoliv zadní strana, ikdyž v návodu je požadovaný odstup jen od zadní stěny.