Moderní chladnička, A++, jsme s ní spokojení

Je tichá, chladí i mrazí podle našich představ
energetická třída
příjemný vzhled, velikost, ovládání
inteligentní
Kvalitní lednička, co vám splní vaše požadavkny. Nenamrazuje, dobře chladí, vnitřní protor je v pohodě. Technologie AdaptTech pomůže prodloužit čerstvost potravin.
vyšší cena
je to dobrá kombinovaná chladnička
A+++, dobrý vnitřní prostor, šikovné šuplíky a zásuvky, využívá moderní technologie pro zajištění optimální teploty a klimatu. Technologie AdaptTech pomůže prodloužit čerstvost potravin a spolu s beznámrazovou technologií uspořit i značnou část energi - v mrazáku se netvoří téměř žádná námraza. Je moc hezká a máme ji rádi
hezká funkční chladnička
dobrá cena
super uspořádání
nenamrazuje se
hezky vypadá
úsporná
Velmi prostorná a praktická lednice - praktické uspořádání. Nenamrazuje a v kuchyni dobře vypadá.
A+++ , dobře řešené zásuvky, beznámrazová technologie, snadné ovládání, čerstvější potraviny, jsme spokojení
Jsme spokojení
Moderní kombinovaná chladnička, dobré řešení šuplíků a zóny pro čerstvou zeleninu, nenámrazový program, Technologie AdaptTech pomůže prodloužit čerstvost potravin , A+++, je dobrá
Super chladnička, dobrá volba
skvělé funkce
velká kapacita pro potraviny
energeticky skvěle řešená
dobré funkce
chladnička pro velkou rodinu co ráda vaří