Mikrovlnná trouba Recenze Gorenje MO 4250 CLB

Recenze Gorenje MO 4250 CLB

Mikrovlnná trouba Gorenje MO 4250 CLB s rozměry 45 × 28,5 × 36,5 cm (š x v x h) má kapacitu s objemem 20 l a SuperSize pečící plochou s možností využití celé plochy při ohřevu. Mechanickým ovládáním tlačítky si můžete volit 1 z 5 stupňů výkonu s maximální hodnotou 700 W. Kromě standardního ohřevu dokáže i infra ohřev, rozmrazování podle času či grilování s výkonem 800 W. Využít můžete i…

bohmic20. března 2025

Design

Registrovaný uživatel20. února 2025

Očekávání splněno.

Venda.bosina8. ledna 2025

Vzhledem, dobré funkce

krispynek22. dubna 2024

Krásný retro vzhled, perfektně ohřívá více "hrnků" oproti klasické mikrovlnce s otočným talířem, kde jsem měla jedno pití studenější než druhé a celkově trvalo ohřátí déle. Na první pohled vypadá menší, ale vejde se tam vše jak má. Na čištění super,jak nemá ten otočný talíř. Je super.

Doporučuji všem, kteří nelpí na dotykovém display a mají rádi retro kolekci. My máme stejný sporák i digestoř, černou lednici a působí to takhle v celku krásně.

hondrys12. ledna 2024

Funguje na výbornou

martik.112. prosince 2023

vzhledem k dodavateli, který mi zboží nedodal, nevím

Registrovaný uživatel1. listopadu 2023

Rychle ohrivani , retro vzhled

Sikovna doporucuji

Registrovaný uživatel3. února 2023

Vzhled

Nemá otočný talíř, ale snad si zvyknu

Registrovaný uživatel11. května 2022

Vše ok.Funguje jak má a retro styl mám ráda.. Snadná údržba ( lepší než s otočným talířem).

Zatím se žádné zápory neobjevily.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Jsem nanejvýš spokojená