Samé klady
Jsem spokojený

Samé klady
Jsem spokojený
úložné prostory - hlavně hloubka ledničky i mrazničky, osvětlení ledničky a také dvouokruhový systém no frost
otvírání ledničky i mrazničky by bylo výhodnější na jejich dveřích a ne ukryté v jejich spodní části a dále nevíme, jak se časem projeví bílá hmota na dně zásuvek. Gorenje jsme měli mnoho let před touto ledničkou a všechny šuplíky byly z tzv. "mořské pěny" a velice dobře se udržovaly. Co této ledničce výrazně chybí je natvarovaný prostor na vajíčka, který v dřívější Gorenje byl ve dvířkách lednice
Chápeme, že vývoj nejen lednic se neustále vyvíjí, mění se vzhled i úložné prostory a že je nutné si zvyknout a přizpůsobit se. Určitě si zvykneme a budeme se dlouho radovat z jejích předností, které beze sporu má
Lednice téměř stále běží. Udávanou spotřebu 242 kW/rok nesplní ani náhodou. Podle měření přes měřící zásuvku vychází spotřeba téměř 600 kW/rok
Splňuje, co se od lednice očekává. Navíc jediná (alespoň co jsem dohledala), která má mnou požadované parametry a hloubku cca 60 cm. Ostatní lednice podobných parametrů mají hloubku 65 cm a více.
Malá možnost nastavení polic. Jak uvnitř lednice tak ve dveřích.
tichá a prostorná.
Perfektní přístup ze strany obchodu, rychlost dodání a komunikace vynikající. Výrobek zatím naprostá spokojenost.
Prostorná, krásná
Vydává hrozné zvuky..skřípání, praskání a je to slyšet přes celý byt, jako když něco stále padá nebo se láme. Vypadá to, že je to když "zapne chlazeni" a boky lednice se zahřívaji a naopak když "vypne chlazeni" a boky lednice chladnou.. Prostě hrozný!!!
vzhled, nižší deklarovaná spotřeba
Je přesně v barve, kterou jsem chtěla. Vzhledově jsme spokojení, chladí a mrazí -to co se od lednice očekává, splňuje :)
rozměry, volně stojící, šlape jako hodinky
lednice funguje dle našich představ
Tichá, funkční, poměr cena-výkon výborná.
Po prvním měsíci provozu zatím bez nedostatků.
tichý chod,dobře využitelný prostor
občas není odezva na dotyk na ovládacím panelu
Chladí dobře, uspora energie ....
Tak co už, kombi lednička s mazákem ...
Kdo chce ať kopí, kdo nechce ať nekupuje ... tak co už
výborná chladnička
Celkem solidní zpracování s mnoha funkcemi jenom ta béžová barva na obrázku neodpovídá skutečnosti a je o hodně světlejší skoro bílá.
Co mě překvapilo tak hlučnost a v čase měnící se zvuky které tato lednice vydává obzvlášť při prvním uvedení do provozu to byla hrůza nebýt na to upozornění v návodu tak jsem ji raději okamžitě vypnul. Moji bývalou starou lednicí značky Elektrolux jsem za deset neslyšel kdy je v provozu. Ale dnes jsou podle servisního technika kterého jsem raději kontaktoval údajně hlučné všechny lednice.
Ještě bych uvítal kdyby výrobce dodával ještě jednu náhradní poličku protože ta drátěná určená na láhve je špatně použitelná v případě když na ni chcete položit něco jiného.
Prostorný a tichý provoz a má funkce, které jsem chtěla
Nevím l
Řidič přijel sám a byl důchodového věku. Manipulace s lednicí dle toho vypadala. Lednice omlácená.
Lednice nepatri mezi prilis hluboke (mene nez 60 cm), kterych na trhu neni moc, a vnitrni organizace je velmi pohodlna. Co hodnotim take kladne je, ze je celkem ticha. Menila jsem za jiny typ, ktery mel 41 db. Tato ma 38 db a je to celkem znat.
Lednici jsem si koupila především výměnou za 22 let starou lednici, která měla velkou spotřebu. Tato má spotřebu 0,8 kWh/den, což je velký rozdíl (o 0,9 kWh). Dále má tichý provoz a uvnitř dva šuplíky, což je komfortnější, že si jej vytáhnu a vidím i potraviny, které mám vzadu.
Design.
zatím se žádné neobjevila
Maximální spokojenost.
Perfektně svým designem zapadla do kuchyně.