Vestavná trouba Recenze Gorenje BOS6737E09X1

Recenze Gorenje BOS6737E09X1

Vestavná trouba Gorenje BOS6737E09X1 má objem 77 l. Ovládaná je pomocí zasouvacích knoflíků doplněných Icon Led programovacími hodinami. Trouba nabízí 11 funkcí pečení a snadnou manipulaci s plechem díky částečně vysouvacím teleskopickým lištám na 2 úrovních. Čištění se provádí pomocí páry.

ludmila3. prosince 2025

Přesně co jsem hledala. Rychle se nahřívá, peče rovnoměrně, má mnoho funkcí, dodány 2 plechy na pečení a líbí se mi tiché zavírání dvířek. Osvětlení uvnitř trouby je tak dobré, že opravdu nemusím v průběhu pečení otevírat dvířka. S touhle značkou jsem maximálně spokojená.

majkova.ludmila30. července 2025

Pomoci příručky , kdy vybírám programy dle druhu potravin a teploty.

Špatně vyřešení čistoty skla dveří. Mezi vnějším a vnitřním sklem nelze vyčistit, a tak to vypadá nevzhledně. Protože nebyla v prodejně lepší varná deska, vybrali jsme Moru a s ní nejsme spokojení - největší hořák je vzadu u stěny a propaloval obložení. Také jsou hořáky moc vysoko a špatně se udržují.

Jirina22. července 2025

Hezký design, snsdné ovládání

Zatím spokojenost, ale mám troubu zatím krátce.

Registrovaný uživatel22. září 2022

Vše funguje jak má, takže spokojenost.

Neukazuje na displeji teplotu, jen je čarka na otočným knoflíku a nastavení není uplně přesný.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Jsem s touto značkou dlouhodobě spokojená.