Lednice Recenze Gorenje Advanced R619DAXL6

Recenze Gorenje Advanced R619DAXL6

Volně stojící chladnička Gorenje Advanced R619DAXL6 je vyrobena v nerezovém barevném provedení s integrovanými madly o objemu 398 l. Se svou roční spotřebou 98 kWh spadá do energetické třídy D. Klimatickou třídou je ST-T-SN-N. Hluk šířený vzduchem činí 38 dB a patří tak do skupiny C.

Registrovaný uživatel29. dubna 2025

Prostorná, krásná, koupila jsem i mrazák - stejný. Po hromadě to vypadá moc dobře.

vladimir.vavra28. ledna 2024

návod na zapojení by mohl být lépe vypracován v detailu o provozu a chování přístroje........ Upozornit , že držák , stojan na vajíčka není součástí balení, .....

adjanouskova12. prosince 2023

Vybrala jsem si ji do sady s mrazákem - vypadají spolu jako obří Americká lednice za 1/4 cenu a poloviční spotřebou. Lednice je velmi tichá. Snad nám vydrží stejně dlouho jako její předchůdkyně Gorenje - 18 let a je stále funkční jen s drobnými nedostatky. Dali jsme ji pryč jen z kapacitních důvodů

Registrovaný uživatel9. října 2023

invertorový kompresor úsporný a tichý chod kvalita provedení je dobrá i přes nízkou cenu