Nízká spotřeba tiche

Nízká spotřeba tiche
Velmi tichá, při jízdě auto jako by se vznášelo. Ty co jsem si koupil jsou Made in Germany, takže opravdu kvalita.
Drobné povrchové vady
dobré jízdní vlastnosti
Osvědčená kvalita
Vyrobeno v Polsku
Tiché, vynikající, jak na suchu, tak na morku.
Nákup na základě výsledku v D testu
V testech jedny z nejlépe hodnocených pneu za výbornou cenu. Kvalitu můžu potvrdit, měl jsem je i předtím (předchozí verzi).
Auto perfektně sedí, gumy nejsou hlučné....
Za ty prachy skvělý obchod
vybral jsem podle výsledků testů
Tiché
Na suchu i mokru dobře drží
Ani v ostřeji projížděných zatáčkách nepískají
Koupil bych je znovu
Tichá a komfortní, výborná i na vodě
drží
jak jsou měkčí, tak je potřeba si zvyknout na trochu plavnější reakce na první změnu směru
Perfektní souhrnné vlastnosti.
Vyšší cena.
Rozhodně doporučuji.
Obměna pneu na 1 nápravě. Tento typ používám už více let. Vydrží cca 40-50000 km dle povrchu a stylu jízdy. Snížení průměrné spotřeby paliva.
Přilnavost za mokra
Nehlučné
super zkušenost s těmito pneu na vozidle od r. 2015 vč. sjetí !
Super pneu
Drží na vodě. such top...
Když mi v pneuservisu přezuli tyto pneu, tak tam museli dát na vyvážení tolik závaží jako na náklaďák. Z předchozích dnů měli stejnou zkušenost u jiného zákazníka, který měl rovněž tyto pneu.
Cena
Hlučnost
Nejsem žádný odborník na pneu. Pneu byla za rozumnou cenu a měla papírovou hlučnost 69 dB, zatímco jiné zvažované gumy 71 dB. Není to tak dlouho, co na těchto gumách jezdím, tak uvidíme. Hlučnost asi nižší bude.
Mám je krátce, ale první dojem je super. Tiché a "sedí". Uvidíme, kolik vydrží.