Letní osobní pneu Recenze Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 235/45 R18 98 Y XL FP

Recenze Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 235/45 R18 98 Y XL FP

Ultra výkonná Eagle F1 Asymetric 5 je určená převážně pro výkonné sportovní vozy. Oproti předešlému modelu byla upravena směs pneumatiky, která je nyní stabilnější i ve vysokých teplotách dosažených při rychlé jízdě, pneumatika díky tomu zabezpečuje lepší handling a kratší brzdnou dráhu. Velice důležitou inovací je také nová konstrukce běhounu, která je uzpůsobená tak, že se při brzdění…

Registrovaný uživatel7. června 2021

Dobre vysledky v testech pomer cena/vykon

Registrovaný uživatel17. května 2021

Výborná trakkce drží v zatáčkách i za deště. Na to že je to srovnatelná guma s Michlen Pilot Sport 4 tak je výrazně levnější. měl jsem obě rozdíl jsem nezaznamenal

maličko hlučnější.

poměr cena výkon je super. Už jsme koupil další.

Registrovaný uživatel11. května 2021

Tiché, výborně drží

Registrovaný uživatel3. května 2021

Vedeni vozu pocit jistoty Ochrana disku

Prvních 500 km neskutečný hluk 0,5l/100km větší spotřeba oproti 215/55/16

Mé požadavky byly: Tiché pneu Bezpečnost Ochrana ráfku Žádná čína Cena do 4000 kč za kus Upřímně jsem byl prvních pár kilometrů na těchto pneumatikách dost rozčilený. Pneumatiky neuvěřitelně hučely ve všech rychlostech až mě z toho bolela hlava. Po cca 500 až 1000 km se dost ztišili nebo jsem ji zvykl. Spíše ztišili. Svoji roli zde hraje i povrch, třeba v Německu jsou pneumatiky tiché a v Česku hlučné, (porovnávám silnici první třídy, ne dálnice) Ve vyšších rychlostech slyšíte spíše aerodynamický šum. Rok výroby 2021 Pokud jezdíte více méně do cca 130km/hod volte spíše 215/55/16, spotřeba, cena a ticho jsou lepší. Odbudu to na Mondeo 2.2 TDCI 147kW sport.