Letní osobní pneu Recenze Goodyear Eagle F1 Asymmetric 225/45 R17 91 Y

Recenze Goodyear Eagle F1 Asymmetric 225/45 R17 91 Y

Vysoce výkonná pneumatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric přináší inovační technologii aktivní přilnavosti při zatáčení – „Active Cornergrip Technology“. Tato nová technologie umožňuje rovnoměrnější kontakt pneumatiky s vozovkou po celé šířce běhounu, a větší přilnavost při zatáčení. Díky speciální závodní běhounové směsi zvyšuje pneumatika Goodyear F1 Asymmetric také přilnavost na mokru, což z…

strakajosef11. května 2025

auto drží na silnici zdá se mi tiché

snad nepřijdou

Registrovaný uživatel17. října 2022

Dobře filtrují podélné nerovnosti. Rim protection ( speciální okraj na ochranu disků ), ekonomika provozu.

Tvrdé. Průměrný valivý hluk.

Ideální na Golf VII Variant. Nejsou nejtišší, ale určitě nejsou hlučné. Nahradil jsem 195/65/R15 za 225/45/R17 a spotřeba vzrostla minimálně. Pro nízký profil jsou trochu tvrdé, ale to je všem asi jasné. S kombíkem nejezdím limity, takže přilnavost jsem netestoval. Zatím je mám asi 10k km a opotřebení velmi malé až minimální. Myslím, že 40k km vydrží.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Jedny z nej letních pneu

Registrovaný uživatel15. června 2021

dobře drží i na mokru -dobrý poměr cena/kvalita -zakoupeno v PNEU OK a DOT bylo staré 1-2 měsíce Celková spokojenost

Zatím super, neměl jsem ještě možnost zkusit krizové brždění na mokru, ale jinak jsem nad míru spokojen. Zkušenosti podobné jako s Michelin sport, ale výrazně levnější.