Recenze Goodride SW608 205/55 R16 91 H

Zimní směrová pneumatika Goodride Snowmaster SW608 je určena pro vozy nižší a střední třídy. Pět podélných drážek zajišťuje velmi dobrý odvod vody i sněhové břečky a snižuje riziko vzniku aquaplaningu. Husté uspořádání lamel pneumatiky poskytuje účinný záběr na sněhu, jistotu při brzdění a optimální přilnavost k povrchu vozovky za každé situace. Speciální zimní běhounová směs dodává…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Pneumatiky Goodride SW608 nabízejí slušné jízdní vlastnosti na suchu, mokru a sněhu za příznivou cenu. Jsou vhodné pro běžné uživatele, kteří nejezdí často ve vysokých rychlostech nebo v extrémních zimních podmínkách. Jejich kratší životnost a omezená přilnavost na ledu však vyžadují zvážení pro náročnější řidiče.

• Dobré jízdní vlastnosti na suchu a mokru
  • Tichý chod při jízdě
  • Dobře sedí na silnici při nižších a středních rychlostech
  • Slušná cena vzhledem k výkonu
  • Dobrá trakce na sněhu
  • Měkká směs způsobuje nestabilitu při vyšších rychlostech
  • Na ledu mají omezenou přilnavost
  • Kratší životnost dezénu
  • Hučí na suchém povrchu
  • Na hlubokém sněhu a náledí mají horší vlastnosti

Registrovaný uživatel23. října 2025

Dobrá spotřeba na zimu,na dálnici v Německu není problém s nima jet 160 km/h.

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Dobře sedí, není problém s rozjezdem i v hlubším sněhu .

Trochu hučí na suchu .

Za dobrý peníz celkem dost muziky.

Registrovaný uživatel17. října 2021

Dobrá cena a slušné jízdní vlastnosti

Registrovaný uživatel9. února 2021

Koupeno na vyzkoušení za cenu 800,- bez dph a s takovými vlastnostmi je za bezkonkurenční cenu. Aby byla zimní pneu v obou parametrech v C za tu cenu nenajdete.

Bohužel velké zklamání. Když není sníh a je jen mokro tak dobrý za 2- ale jak napadne a přimrzne tak za 4- Moc Mekka myslel jsem ze za mrazu bude super ale není.

Možná je to tím ze jsem vždy používal Nokia a Pirelli a Michelin. Takže spíše srovnáván nesrovnatelné. Ale jak říkám za tu cenu asi super. Na každodenní ježdění bych asi vybral lepší.

Registrovaný uživatel1. dubna 2018

Absolutne tiche-prvni, co me na nich naprosto udivilo. Vyborne na mokru a suchu. Na snehu velmi dobre. Led nedavaji ostatne jako zadne zimni pneu bez hrebu. Jezdim je treti zimni sezonu a dalsi moje zimni pneu budou opet tyto pro vynikajici pomer ceny a uzitne hodnoty.

Mensi kilometrovy najezd dany zakonem. Po sjeti poloviny dezenu z 8 na 4 mm je musite vyhodit. Ackoli treba v sousednim DE staci 1,6 mm. To by vydrzely jeste minimalne jednu sezonu. Po zhruba 25000 km najetych v zime je polovina dezenu pryc.

Ackoli me od techto pneu vsichni i v servise odrazovali, dal jsem na pozitivni zahranicni recenze a dobre udelal. Jediny problem s nimi byl pri nazouvani na disky. Servisakovi se v patici zdaly trosku tvrdsi. Jinak za tri zimni sezony ani jediny problem a to ani pri rychlosti 130 km/h na dalnici a pricnem prejizdeni snehove brecky a koleji. Na bezny vuz a uziti absolutne dostacujici za naprosto akceptovatelnou cenu - vlastne protektoru - mate zcela novou kvalitni gumu a obuti vozu.

Registrovaný uživatel15. prosince 2017

Pneumatiky jsem zakoupil ve Velko-PNEU.cz Dorazily včas, a bez problémů. Nazul jsem je na Ford Mondeo kombi. Zkušenosti mám zatím vcelku pozitivní. Jízda na suchu a mokru v pohodě, nehučí, a do cca 120km/h sedí na silnici. Na sněhu, kterého i u nás na severu bylo zatím sporadicky, v pohodě. Netuším, jak bude vypadat jízda při sněhové kalamitě, či vyšší sněhové pokrývce.

Pneumatiky jsou vcelku měkké. Při rychlostech nad 120 km/h, začne auto "plavat". Není to strašné, ale je potřeba zvýšené pozornosti při řízení nad touto rychlostí. Nájezd kilometrů si netroufám odhadnout, zkusím to sem napsat po zimní sezoně.

Vzhledem k ceně pneumatik a mým dosavadním zkušenostem s nimi, dávám 80 procent.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2017

dobré pneu za super cenu, jízdní vlastnosti skvělé, na dálnici 150km/h bez problému