Pleťový olej Recenze Goodie Olej z hořkých meruňkových jader BIO Raw 100 ml

Recenze Goodie Olej z hořkých meruňkových jader BIO Raw 100 ml

Jemná marcipánová vůně zdaleka není vše, co BIO meruňkový olej nabízí, protože jeho vlastnosti oceníte při péči o pleť a vlasy i v kuchyni. Pro zachování prvotřídní kvality se vyrábí šetrným lisováním za studena z jader ukrytých za tvrdou skořápkou meruňkových pecek. Vyvážený obsah účinných látek přirozeně zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a zklidňuje pokožku. Díky čisticím vlastnostem a…

aranyosibeata29. listopadu 2024

Výrobok splnil moje očakávania,spokojnosť

durovcovam27. září 2024

Kvalitný produkt môžem ken doporučiť

Registrovaný uživatel17. září 2024

Příjemný krásně se roztírá, vyživuje pleť jde vidět,že je pokožka šťavnatá. Dobré nanést pouze pár kapek a na sérum, aby byl vlhký podklad, takto nedělá mastnou pleť. Spokojenost určitě vyzkouším další produkty. Super cena

Registrovaný uživatel11. září 2024

Olej vůbec nevoněl jako jiné meruňkové oleje, kamarádka, která je nakupuje pravidelně říkala, že ji přijde jako by byl žluklý.

Registrovaný uživatel11. září 2024

Všestranné využití.. Na obličej, tělo, vlasy, rty.. Zkrátka paráda!

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

Olejíček se krásně vstřebává, člověk není mastný. Vůně pro mě není nic extra. Ale neurazí.

Dávkovač by byl asi lepší než kapátko

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Meruňkový olej je tak jemný a tak láskyplný, že máte pocit jakoby vás jemně masírovaly meruňkové víly. Dřív jsem se mazala oleji a bylo mi to děsně nepříjemné, cítila jsem se jak smažená hranolka, tohle je jiné, olej je tak jmený, okamžitě se vstřebá a zanechá nádhernou jemnou pokožku. používám ho na všechno, oholené nohy, pokožku hlavy, strie, celé tělo i obličej. Vřele DOPORUČUJI tento jemný zázrak :)

zingorovamarketa72818. května 2024

na vlasy fajn

cekala jsem lepší vůni, nevadi!

langova.mi4. ledna 2024

Skvělý a jemný olej vhodný na celé tělo o vlasy.