Recenze Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Conditioner kondicionér pro vlnité a kudrnaté vlasy 1000 ml

Kondicionér pro přírodně vlnité, kudrnaté nebo ztrvalené vlasy obohacený o microPROtec complex a mléčný protein. Vlasy okamžitě hydratuje a tvaruje. Usnadňuje rozčesávání vlnitých vlasů a dodává jim pružnost a tvar.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Dokonalý pro hydrataci

Registrovaný uživatel8. června 2022

Nejlepší kondicionér pro vlnité vlasy se sklony ke krepatění.. příjemná vůně

Registrovaný uživatel17. března 2022

Mám výbornou zkušenost se šampónem Goldwell Dualsenses Curly Twist. Jako kondicionér jsem používala uhlazující Just Smooth, také od Goldwell. Kondicionér je dobrý, ale ne skvělý.

Dost řídká konzistence a potřebuji ho více, než Dualsenses Just Smooth kondicionéru, který dle mého vlasy lépe hydratuje a zároveň funguje i lépe proti frizzu.

Kondicionér není špatný, ale už si ho znovu nekoupím. Vrátím se k verzi Just Smooth, která mým vlasům svědčí lépe.

Registrovaný uživatel14. února 2022

Cena, kvalita

Registrovaný uživatel16. září 2021

Rozčesatelnost

Rychle se masti vlasy

Průměr

Registrovaný uživatel25. července 2021

Mám vlnité vlasy ,proto jsem si tento produkt koupila. Používám ho asi 4 - 5 krát týdně.

Registrovaný uživatel27. prosince 2019

Je to skvelý kondicioner na kučeravé vlasy.

Registrovaný uživatel26. dubna 2019

Po použití Conditioneru sú vlasy krásne vlnité,lesklé a vôbec sa mi nezamotávajú ako pri iných vlasových výrobkov.Od Goldwell mám aj šampón,masku,sérum.Je to špička.

Vrelo odporúčam pre dámy ktoré majú kučeravé vlasy.