Tablet Recenze Gogen MAXPAD9 G5

Recenze Gogen MAXPAD9 G5

Dětský tablet, který je koncipován tak, aby plně vyhovoval jeho nejčastějším uživatelům. Jeho základem je speciální dětské rozhraní pro zjednodušené ovládání a přístup k nainstalovaným aplikacím. Nesmí chybět ani rodičovská kontrola s podrobným nastavením. Hlavním benefitem dětského tabletu Gogen MAXPAD je možnost stažení plných verzí českých výukových aplikací.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

pro děti to pravé

Varianta 16 GB WiFi modrý (GOGMAXPAD9G5B)
Registrovaný uživatel12. února 2020

Časové omezení dítěte u tabletu. Po definovaném čase se tablet sám vypne.

Není možné využití defaultních nastavení tabletu. Nefunguje Déčko a jak jsem zjistila, není to problém jen našeho tabletu. Pomalý.

Tablet jsme koupili synovi na krátkodobé využití. Rád kouká na pořady na Déčku na České televizi. Líbilo se nám, že se tablet sám po zvoleném čase vypne. Jaké zklamání mě čekalo, že stránky Déčka z nějakého důvodu nefungují. Poslala jsem na reklamaci. Bohužel se problém nevyřešil a je to stále v řešení. Hry, které v tabletu jsou mi přijdou k ničemu, proto rozhodně nemohu doporučit. Kdybych to věděla dříve, tak koupím klasický tablet. Časové omezení mi je v tomto případě k ničemu.

Varianta 16 GB WiFi modrý (GOGMAXPAD9G5B)
Registrovaný uživatel20. září 2019

Spokojenost, děti můžuóu mít stejný tablet jako rodiče. Jde nanstavit rodičovský zámek a děti zůstanou jen na jedné stránce. Dostatek aplikací her. Někdy se trochu sekne, ale když ho zamknu, tak potom už funguje.

Registrovaný uživatel14. srpna 2019

Paměť Výukové aplikace Propojení přes Wifi Jde vložit pamětová karta