Mám TV stejné značky

Mám TV stejné značky
jednoduchý ,pochopí i laik
Dobře naladit
Malé tlačítka ovladoče
Rychlý, dobrá cena, malé rozměry.
Malý ovladač (s malými tlačítky).
malý, nenápadný, funguje tak trochu omezeně
Dálkový ovladač s přístrojem jaksi dost dobře spolu nekomunikuje. Problém najít to místo aby se ty dvě věci napojily na sebe. Jedno zmáčknutí tlačítka opravdu nestačí, někdy i vícekrát než se povede přepnout program nebo hlasitost a vše ostatní.
jako nouzovka ano
Super cena
rychlý
kvalitní obraz
cena
jednoduché ovládání
trošku složitější řazení kanálů, ale stačí kouknout na video na netu
dobrý poměr cena výkon
Zakoupili jsme celkem 3 ks, všechny fungují bez problémů, snadná instalace
Příjemný vzhled, instalace celkem jednoduchá, malý ovladač s malými tlačítky, což není moc praktické.
Zakoupeno na základě přečtených recenzí.
Seřazení programů dle vlastního výběru poměrně složité.
Po instalaci obraz výrazně ztmavl a nedařilo se nám ho vyladit ani v nastavení TV ani v set top boxu. Při sledování programů bez set top boxu v režimu (DBVT1) byl obraz výrazně lepší.
Nevím zda to bylo jen u mého kusu .
Zakoupil jsem jinou značku s lepším ovladačem za cca stejné peníze a vše ok
Set top box jsem vrátil z důvodu zhoršení obrazu po instalaci.
Hodne zastaraly Software a zatim mi nenahrava(Naformatoval jsem ATA HDD 250GB ale uvadi mi ze ma 2 partitions, pritom pres PC jen jednu a nedostatek mista). EPG zastarale (z roku raz dva)
Udelal jsem chybu
Nízká cena
Rychlost
Zastaralý design ovladače
krátký kabel od adaptéru
Malý, bezvadný, jsem spokojena. Cena odpovídá. Byl mi poslán okamžitě, takže všechno v pořádku.
Obchod bezvadný, výrobek také, nemám důvod psát negativa, žádná nebyla.
Není v balení kabel hdmi
Všechno funguje, set top box jsem zapojil přes kabel hdmi.
Levnější
O 50% horší obraz, nejasný, zakalené barvy, hučí.
Nevyplatí se kupovat levné věci.