Za tu cenu super

Za tu cenu super
- Levná
- Pro člověka který nepotřebuje velký chladící prostor a mražák super
- Pravděpodobně jako mnohé nové ledničky velice tichá
Pro svobodného a bezdětného muže (možná i ženu) podle mne ideální chladnička pro základní potraviny.
na chatu ideální
splnila očekávání , menší rozměry a velmi tichá. Měli jsme jí celé léto v pergole a nemůžu si jí vynachválit. Krásně vychladí a když dám ledy do mrazáku tak vydrží. Nezkoušela jsem tam nic mrazit, nebylo potřeba, tak nevím jestli by to stačila. Jinak velká spokojenost.
velikost
opravdu příliš silný magnet na dvířkách - při otvírání musíte držet lednici, aby neujela
musí stát ve volném prostoru
nemá světlo
dobrá příruční (druhá) lednička za dobrou cenu
Zatím jede.
Nízká cena, používat se bude přes léto na chlazení při grilování. Na toto nám vyhovuje.
Nízká cena a hlavně úzká. Jen málokterá lednička má pouze 45cm. Pozitivně hodnotím zabalení lednice do fólie jako ochrana proti oděrkám při přepravě. U takové cenové kategorie to bylo překvapení.
Nízká cena, takže fórové plasty a zejména mrazící boxík má vachrlaté dvířka. Panty dveří jsou pak vyloženě odfláklé a při jejich demontáži jsem měl strach, že samořezný vrut (sic!) někde sjede závit a bude po ptákách. Dotažení bylo na ráčnu. Relativně hlučná, pokud je v místnosti letní teplo. Uvidíme podzimní a zimní provoz.
Sháněli jsme malou, úzkou ledničku a tato plně vyhovuje, je tichá
Uvažovala jsem o koupi lednice na zahradu a tato odpovídala rozměrově. Malá, ale dostatečně velká. K chlazení nápojů, ovoce a zeleniny dostačující). Zajímavá byla i nízká cena.
Na lahváče do garáže optimální.
Mohla by mít světýlko.
Když chci používat mrazák, musím nastavit termostat skoro naplno a pivo je pak hodně studené. Ale za ty prachy...