Helium do balónku Recenze Godan Helium na 50 balónků

Recenze Godan Helium na 50 balónků

Heliová láhev je určena pro domácí použití a zvládne nafouknout 50 balónků. Ideální je na nafukování latexových i fóliových balonků.

ultimate4. června 2025

kvalita a cena

Registrovaný uživatel23. září 2021

- balonky vydržely opravdu dlouho nafouknuté - odpovídající kapacita na 50 běžných balonků (já měla větší, tak se jich nafouklo o něco méně, což je logické) - snadná manipulace - levnější varianta než si nechat balonky nafouknout

Registrovaný uživatel27. června 2021

Ideální dárek k narozeninám,tak jsme se už dlouho nenasmáli.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Dárek splnil očekávání

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

super věc na párty

Balónky nevydrží moc dlouho ve vzduchu, zřejmě hodně ředěn hélium, polský výrobek, nelze bombu doplnit a lze ji jen vyhodit - neekonomické, nešetrné vůči přírodě.

Registrovaný uživatel16. května 2020

Suprovo splnilo svoj účel

Registrovaný uživatel4. září 2019

Bohuzel jsem musela helium reklamovat, jelikoz byl vadny zavit a na svoji oslavu jsem nebyla schopna nafouknout balonky a ani pismena, coz mi pokazilo dojem, ktery jsem od zakoupene bomby ocekavala. Obchod ma hezke vecia siroky vyber, ale pri reklamaci pani velmi neochotna. Mela jsem pocit, ze ji spis obtezuji.