Set pánského termoprádla Recenze Glovii GX černý L

Recenze Glovii GX černý L

Sada vyhřívaného termoprádla Glovii GX skvěle poslouží jako spodní vrstva oblečení v chladném počasí. Využijete ho při zimních sportech, turistice, venkovních pracích, ale i pro běžné nošení. Vyhřívané termoprádlo si zamilují také motorkáři, myslivci nebo rybáři. Vyhřívání obstarávají karbonová vlákna, která jsou umístěna v oblasti zad, břicha, beder a kolen.

milujibublinky21. ledna 2024

Včera prvně použito, od

Opatrně s tímto zbožím. Chvilku jsem cítila, že to na břiše trochu pálí, ale nezdálo se mi to nijak nesnesitelné, když jsem se následně doma vysvlékla, zjistila jsem, že mám přes spodní část břicha zarudlou kůži a někde u puchýřky, přesně podle místa, kde vede vyhřívání.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Zahreje horní polovinu tela

Při plném zahřívání baterka vydrží ani ne 2 hodiny Kalhoty určitě netopi stejnou silou jako tričko...

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Konečně i v mrazu je vám venku teplo

Registrovaný uživatel2. října 2022

Výborne sedí na postavu. Vynikajúco sa hodí hlavne na zimu.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Otestované na rybačke. Celá noc v teple.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Výborný material Skvele to vie hriať

Obrovská nevýhoda je výdrž batérii

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Zahřeje, zatím vyzkoušeno po celou noc v -3

Nekvalitní materiál, ze začátku kousavý. V rozkroku se po 5 pátém nošení udělaly dírky.... Na tu bídu to tak nějak nohy zahřeje. Kdybych kupovala znovu zvolím jiné ..

Registrovaný uživatel28. října 2020

V zimě jako v létě teplo