Recenze Globo 03609H

Stropní ventilátor Globo 03609H je navržen pro zajištění kvalitního větrání místností do 15 m². Tento ventilátor kombinuje funkci stropního světla se čtyřmi úrovněmi rychlostí otáček, což umožňuje přizpůsobit proudění vzduchu podle vašich potřeb. Ventilátor je vybaven také zpětným chodem, což je užitečné pro rovnoměrné rozložení tepla v místnosti během chladnějších měsíců. Ventilátor je…

Michaela12. května 2026

Do menších prostor ideální, má dálkové ovládání, různé možnosti světla. Ventilator ma také 4 rychlosti a zpětný chod.

Dostat lišty do jednotky je peklo, jde to strašně ztěžka. Zato stačí málo zavadit a vypadnou. Hlučnost ventilátoru není nejhorší ale u tak malého by mohla být skoro nulová. Krabička na spojení drátů je příšerné kvality.

Při montování a zapojování jsem myslela že světlo budu posílat zpět. Nakonec se podařilo a uvidíme jak a jak dlouho bude sloužit. Velikostně a funkcemi super, ale s kvalitou mám pochybnosti.

Jana-miki14. března 2026

Dobrý den , bohužel jsem zklamán , po zavěšení ke stropu , světlo za žádnou cenu nesvítí a po spuštění ventilátoru se ozývají rušivé zvuky , bohužel tento produkt mne zcela zklamal .

Ventilátor by mněl i snahu dobře efektivně ochlazovat , ale po popsaných závadách nelze celkem používat , s lítostí Hodis N.

Vzhledem k velikosti přístroje by byl dostačující , ale bohužel nejde používat vzhledem k popsaným závadám , nesplňuje ani jednu ze slibovaných anoncí . Nikolaj Hodis Kladno Husova 35

Bajzovka1233. ledna 2026

spokojeni

p.fjury1. května 2025

- dálkový ovladač - snadná montáž - překvapivý výkon ventilátoru

- Integrované LED světlo, nepůjde vyměnit - plastový vzhled - DO občas zlobí

Světlo s ventilátorem je docela malé, v popisu je sice správně uvedeno 40cm, je to však vnější rozměr lopatek. Svítivost je tak na hraně pro střední místnost (máme 16m2), teplota a intenzita se upravuje dálkovým ovladačem ( občas přepíná co nemá). Lopatky ventilátoru jsou plastové, ale překvapivě výkonné, na 2 ( ze 4 stupňů) fouká silně ( koupeno kvůli distribuci tepla z krbových kamen). Jediný problém vidím v LED diodách, které se nedají vyměnit, avšak záruka by měla být 5 let. Cena je diskutabilní, podobné výrobky se dají sehnat na Ali levněji, dal jsem ale přednost českému eshopu.