Expanzní nádoba Recenze Global Water Solutions PWB100LV 100 l

Recenze Global Water Solutions PWB100LV 100 l

Global Water PWB-100LV je tlaková nádoba, která je vybavena vložkou ze zdravotně nezávadného polypropylenu a butylovou membránou vysoké kvality. Disponuje pracovním tlakem 10 bar a objemem 100 litrů.

serbus13. června 2025

drží tlak

Mám po starostech s dofukováním

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Má to být bezúdržbové, tzn. nemá být nutno dofukovat každý měsíc. Tož jsem zvědav!

cikiviki29. června 2024

mám podobný a jsem sním spokojen

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

Doporučil mi jej váš technik na telefonu. zatím to funguje dobře. Jsem spokojený. Zapomněl jsem jak se jmenoval, ale byl to skutečný odborník, který změnil můj názor a doporučil mi lepší výrobek než ten, který jsem chtěl.

funguje zatím dobře, nedostatky žádné.

E-shop s telefonickou konzultací je skvělá věc. Jen tak dál.

Registrovaný uživatel10. června 2023

Splňuje požadavky

Registrovaný uživatel23. května 2023

Nemohu zatím posoudit klady, zápory, i když již používám. Prostě jsem spokojená. Při výběru jsem se radila s vaším poradcem (p. Dvořák), doporučil mi i menší.Udělala jsem dobře, že jsem si vybrala právě toto. Používám na chalupě cca 2 týdny v měsíci.

Registrovaný uživatel8. května 2023

Rychlé dodání,super cena

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

Vzhledem obsahu načerpané vody a výkonu umožnuje držet tlak před dalším sepnutím a je plně spolehlivá.

Celková spolehlivost-doporučuji.