Recenze GIVI Tanklock XS319

GIVI Tanklock XS319 je malá rychloupínací brašna o objemu 3 l s popruhem přes rameno a pláštěnkou v reflexní barvě. Na nádrž se upíná pomocí speciálního kroužku přišroubovaného k víčku nádrže. Rozměry brašny jsou 210 x 210 x 150 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

GIVI Tanklock XS319 je praktické zavazadlo na motorku s kvalitním zpracováním a ideální velikostí pro drobnosti. Uživatelé oceňují jeho snadné nasazení a kapacitu, ale někteří zmiňují chybějící detaily jako průchodku pro USB nebo zapínací kapsičku. Celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný pro každodenní použití.

• Kvalitní zpracování
  • Ideální velikost pro drobnosti a běžné potřeby
  • Rychlé a jednoduché nasazení i sundání
  • Nezavazí při používání
  • Velká kapacita vzhledem k rozměrům
  • Chybí průchodka pro připojení USB
  • U některých variant nutnost úpravy uchycení
  • Chybí zapínací kapsička ve víku
  • Opravdu malý pro některé potřeby

rdrahotusky11. září 2025

Super malé zavazadlo do kterýho se ale vleze opravdu hodně.

Po měsíci používání žádné

Velice dobrá kvalita.

petr.uherek7727. června 2025

Velmi skladný

Opravdu malý a chybi zapinaci kapsička ve viku bagu

Odpovídá ceně , hezký minibag

mirasmel18. června 2025

Ještě neprošel testem.

vlastimil.vana14. června 2024

Malý ale přitom objemný. Poskládám tam v pohodě foťák, mobil, powerbanku, doklady, peněženku i malé pití a svačinu. Dodán i s protikusem Givi uchycení na nádrž, v ceně.

Přehlédl jsem typ uchycení Givi. Já měl podkovu typ SW -Motech. /Moto koupení už s ní/. Tedy trocha práce navíc s částečnou demontáží původní horní části podkovy a namontování kroužku Givi.

Nákup doporučuji

Registrovaný uživatel18. července 2023

Kvalita zpracování Rychlé sundání nebo nasazení a to vše i jednou rukou. Nasazení polžením a jemným zatlačením. Ideální velikost. Nezavazí při používání.

Absolutní spokojenost.Použivám hlavně při placení na mýtných branách co jsou třeba v Itálii, Chorvatsku.atd. Nabíjení telefonu. S klidným svědomím doporučuji.

Registrovaný uživatel20. června 2023

kvalitní zpracování ,něco téhle velikosti jsem na MV opravdu potřeboval,používám vlastně každou jízdu

tak snad mohl mít průchodku na připojení k UBS

Splňuje co jsem od něj čekal a v téhle velikosti toho zas v nabídce moc není

Registrovaný uživatel1. června 2022

Super na drobnosti a nepřekáží!

Nejsou, to bych ho nekupoval.

Super nákup, super obchod, super výběr zboží.