Philips EP2235/40 byl přidán do porovnávání
Zavazadlo na motocykl Recenze GIVI Tanklock XS319

Recenze GIVI Tanklock XS319

GIVI Tanklock XS319 je malá rychloupínací brašna o objemu 3 l s popruhem přes rameno a pláštěnkou v reflexní barvě. Na nádrž se upíná pomocí speciálního kroužku přišroubovaného k víčku nádrže. Rozměry brašny jsou 210 x 210 x 150 mm.

rdrahotusky11. září 2025

Super malé zavazadlo do kterýho se ale vleze opravdu hodně.

Po měsíci používání žádné

Velice dobrá kvalita.

petr.uherek7727. června 2025

Velmi skladný

Opravdu malý a chybi zapinaci kapsička ve viku bagu

Odpovídá ceně , hezký minibag

mirasmel18. června 2025

Ještě neprošel testem.

vlastimil.vana14. června 2024

Malý ale přitom objemný. Poskládám tam v pohodě foťák, mobil, powerbanku, doklady, peněženku i malé pití a svačinu. Dodán i s protikusem Givi uchycení na nádrž, v ceně.

Přehlédl jsem typ uchycení Givi. Já měl podkovu typ SW -Motech. /Moto koupení už s ní/. Tedy trocha práce navíc s částečnou demontáží původní horní části podkovy a namontování kroužku Givi.

Nákup doporučuji

Registrovaný uživatel18. července 2023

Kvalita zpracování Rychlé sundání nebo nasazení a to vše i jednou rukou. Nasazení polžením a jemným zatlačením. Ideální velikost. Nezavazí při používání.

Absolutní spokojenost.Použivám hlavně při placení na mýtných branách co jsou třeba v Itálii, Chorvatsku.atd. Nabíjení telefonu. S klidným svědomím doporučuji.

Registrovaný uživatel20. června 2023

kvalitní zpracování ,něco téhle velikosti jsem na MV opravdu potřeboval,používám vlastně každou jízdu

tak snad mohl mít průchodku na připojení k UBS

Splňuje co jsem od něj čekal a v téhle velikosti toho zas v nabídce moc není

Registrovaný uživatel1. června 2022

Super na drobnosti a nepřekáží!

Nejsou, to bych ho nekupoval.

Super nákup, super obchod, super výběr zboží.