Dámský parfém Recenze Giorgio Armani Terra Di Gioia W EDP

Recenze Giorgio Armani Terra Di Gioia W EDP

Terra di Gioia je poctou hřejivé, smyslné a přívětivé oblasti Středomoří. Vůně se otevírá jiskřivým a něžným hruškovým akordem, který se mísí se svěžími tóny citrusů. V srdci najdeme nasládlý a sametový jasmín, vypěstovaný exkluzivně pro značku Armani. Ve spodních tónech vůně se nachází pižmo spolu s jantarovými dřevinami, které vytvářejí nádech jemné aury.

karin.steinvoord18. dubna 2024

Prijemna vune ktera v zaklade pripomina Sensi od Armani ktere se bohuzel uz nevyrabi

Registrovaný uživatel22. října 2022

Krásná a nevtíravá vůně, podtrhujicí ženskost. Má žena si jej chválí, vydrží dlouho. Já jako muž jsem velice spokojený. Hodnotím jen kladně.

Registrovaný uživatel6. září 2022

Nádherná vůně

Všem vřele doporučuji

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Příjemná neagresivní vůně

Po dlouhé době jsem našla vůni, která mne oslovila

Varianta Tester 100 ml
Registrovaný uživatel14. října 2021

Velice příjemná, nevtíravá a lehce hřejivá vůně. Momentálně má nejoblíbenější. Rozhodně je mi v tomto čase příjemnější než Acqua, a i Ocean

Registrovaný uživatel22. září 2021

Příjemná vůně,vyzkoušela jsem ji v parfumerii a pak objednala z internetu,kde je levnější.