Dámský parfém Recenze Giorgio Armani Code Absolu W EDP

Recenze Giorgio Armani Code Absolu W EDP

Parfémovaná voda Armani Code Absolu vás díky svému smyslnému aroma přenese do kouzelné orientální zahrady plné rozkvetlých květin. květinovo-orientální pro individualistickou ženu na běžné nošení, ale i na speciální příležitosti. Rok uvedení na trh je 2019. Hlava - neroli, zázvor Srdce - bílé květiny, pomerančový květ, jasmín, tuberóza Základ - tonka fazole, vanilka .

Registrovaný uživatel3. června 2022

Nevýrazná vůně

Varianta Tester 75 ml
Registrovaný uživatel27. května 2022

Neskutečná výdrž

Omlouvám se, avšak pro mne je naprosto nenositelná. Velice těžká vůně, která je vhodná dle mého názoru pro zralé dámy. Vyloženě mi vadila,až po asi dvou hodinách se zjemnila, ovšem stále byla příliš vtíravá a štiplavá. Vracela jsem prvně v životě nějaký parfém kupovaný naslepo.

Varianta Tester 75 ml
Registrovaný uživatel24. března 2022

Krasna vune.

Flakon nestabilni.

Doprucuji.

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel2. ledna 2022

trochu voní

Voní maximálně jednu hodinu.S konkurencí se to nedá srovnat.

Udělal jsem chybu, že jsem nezůstal u svého dodavatele,ale podlehl jsem lepší ceně.

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Zajimava vune. Drzi dlouho. Code puvodni nevydrzel a tento je nejlepsi ze vsech odnozi Code.

Flakon se spatne uzavira a celkove nic moc a je nestabilni pri postaveni na policce. Proste flakon velke minus u vsech Codu damskych.

Doporucuji predem vyzkouset a nechat rozvonet. Vune se hezky vyviji od kvetin az do kremoveho konce.

Varianta 75 ml