Požívám několik let a ok. Podráždění pokožky není žádné. Jedna žiletka mi vydrží i 3měsíce, někdy i déle.
cena, výrobce by je mohl prodávat levněji, obchod je měl ale za nejlepší cenu ze všech dobrých eshopů, super.

Cena a rychlé doručení zboží
Spolehlivost
dobrá životnost
Tyto žiletky holí víc než suprově a vydrží jedna i několik měsíců samozřejmě podle četnosti používání.
Celkově cena
Po vyzkoušení několika druhů holicích strojků bych neměnil.
dobře a hladce holí
Gillette břity jsou kvalitní,mám již 5 holení s břitem a holení je příjemné s holením do hladka.
Dobrá cena
dostupnost, cena
Vynikající produkt za slušnou cenu
Žádné S
S tímto produktem jsem dlouhodobě spokojen
Kvalitní výrobek
Používám dlouho a spokojenost
Vydrz ostrosti britu jeden britovy nastavec mi vydrzi i 2 mesice ,pri holeni kazdy druhy den. "super"
Bez chyby
vydrží dlouho, bezpečný
vyšší cena
vynikající náplně
používám strojek již delší dobu vyhovuje mi pro velmi hladké oholení ,lze jej použít vícekrát a břity jsou stále ostré po docela dlouhou dobu i když strojek používám a každý třetí den.
Jen doporučuji.
Jsem s prtoduktem dlouhodobě spokojen
Hladkým a citlivým oholením.
každý druhý den
holí výborně, cenově slušné