Bezdrátové nabíjení, Německá výroba,elegantní zpracování, celková spokojenost.
Cena. Model není již aktuální
Přístroj si vybrala máma a dle jejích slov je moc spokojená.

Bezdrátové nabíjení, Německá výroba,elegantní zpracování, celková spokojenost.
Cena. Model není již aktuální
Přístroj si vybrala máma a dle jejích slov je moc spokojená.
Telefon s výbornou výbavou, implementován je kryt displeje a v krabici navíc i transparentní obal na telefon. Systém pracuje jak má, je svižný, nezamrzá, doposud žádný nevynucený restart. Pro běžného uživatele (telefonování, sms, mapy, navigace) více než dostačující!
Spokojenost. Při porovnání parametrů tohoto telefonu s Chinaphony je tento telefon v dané cenové kategorii srovnatelný, takže u mne pro tenhle typ rozhodlo, že je to celoněmecký výrobek, navíc s Androidem bez zbytečných čínských nadstaveb zpomalujících systém.
Hodila by se malinká leddioda na signalizaci např
zmeškaných hovorů.
Hezký displej,malý , lehký
Nefungovala čtečka.. telefon vrácen
Po druhe uz bych ho raději nekoupil,ale kdyby mi přišel telefon nepoškozený tak bych s ním neměl problém
Nechápu lidi co kupuji předražené srracky za xxx tisic.Tento telefon se stejnýma sttřevama jako podstatně dražší modely od jiných výrobců funguje výborně,display ,zvuk funkce Ok .Jediné co bych ještě potřeboval je zvýšená odolnost a not.dioda,a byl by 100%.
Prodávají i odolný model ale je dražší.
Čistý adroid, svěží prostředí, bezdrátové dobíjení, za dobré kačky.
Telefon s indukčním nabíjením za super peníze.
Nemá diodu na upozornění zpráv,ale s tím jsem dopředu počítal.
Slušný telefon za dobré peníze.
Vyhovující technické parametry.
Dobrá výdrž.
Lokální výroba (Německo).
Dobrá cena.
Zatím jsem neobjevil.
Telefon mi svými technickými parametry vyhovuje, telefon nevyužívám k žádným pokročilým činnostem, primárně pro sledování počasí, práci s mapu a občasné prohlížení internetu; u těchto činností telefon reaguje rychle a bez problému. Akumulátor poskytuje dostatečně dlouhou dobu provozu bez nabájení. Telefon je sestavený v Německu, tedy relativně lokálně, což jsem bral jako jednu z hlavních výhod.