dlouhodobá dobrá zkušenost, snadná vyměnitelnost

dlouhodobá dobrá zkušenost, snadná vyměnitelnost
Cena
Srovnatelné s origiunálem
zatím jsem nezaznamenal žádný problém, jako vždy spolehlivé, kvalita tisku odpovídá tomu, jakou kvalitu při tisku zadám - fotografie tisknu málo, ale pokud je tisknu, tak jejich barevné provedení je slušné, odpovídající kvalitě použitého fotopapíru, výměna snadná, žádný problém, starou vyndám a novou zasunu
nechci vám mazat med kolem huby, ale žádný zápor jsem nenašel a nabídky jiných zatím přecházím
nabídka kompletního balíčku inkoustů, kterou preferuji je OK, cena odpovídající, řekl bych velice slušná, a když to tak bude i nadále, tak to nemá chybu - přeji Vám úspěchy v práci, mnoho spokojených zákazníků, radost z práce, hezký den a dobrou noc!
poměr cena výkon
Spokojený.
Tiskne krásně
Dělá co má.Kvalitní výrobek.
Zcela nahradí originál. Velká spokojenost.
vložím do tiskárny a tisknu. rozdílu proti originálům jsem si nevšimnul , množství inkoustu oproti originálu
Plně nahradí originální barvy, bez problémů.
Vždy funguje
Kvalitní výrobek
Kvalitní výrobek
levné
postačuje i pro tisk FOTO
5x týdně
Zatím spokojenost, jak {doufám}, s kvalitou a stálostí barev {srovnatelně snad s "originály"}, tak s cenami, s rychlostí vyřízení i s prima přístupem personálu {vyzvedával jsem vždy na pobočce v Praze 8, Karlíně.....
Používám tento produkt již roka je perektní.Vámi dosané zboží je precizní.Pasují naprosto výborně.Děkuji
Prostě super
Protože je nejlepší pro moji tiskárnu
Inkousty v kvalitě nerozeznatelné od originálů
dodáno obratem
cena dobrá
Kupuji zde náplně léta a budu i nadále
Co máme tiskárnu objednáváme si u vás ink. cartridge u vás a jsme spokojeni. Děkujeme. Produkt používáme v rodině dle potřeby.
Srdečně zdraví Kohoutová Jaroslava
cena , dostatečná kvalita