Recenze GIGAPRINT za Canon PG-540XL BK

Kompatibilní toner PG-540XL BK černý je určený pro zařízení Canon PIXMA MG3650S, Canon PIXMA TS 5150, Canon Pixma MG 2100, Canon Pixma MG 2120, Canon Pixma MG 2140, Canon Pixma MG 2150, Canon Pixma MG 2200, Canon Pixma MG 2250, Canon Pixma MG 3100, Canon Pixma MG 3140, Canon Pixma MG 3150, Canon Pixma MG 3155, Canon Pixma MG 3200, Canon Pixma MG 3250, Canon Pixma MG 3255, Canon Pixma MG 3350,…

RadmilaJanouskova1. února 2026

Kvalitní a rychlé dodání

Marie6. listopadu 2025

Tisknu rozhodně více kopií z dodaného toneru Gigaprintem, než od předešlého dodavatele a za stejné kvality tisku.

Zatím nemám, jsem spokojená.

Výměna toneru proběhla snadno a bez potíží.

jjj.13672. listopadu 2025

zatím nepoužito

Registrovaný uživatel16. května 2025

Velmi slušná cena. Jak je kvalitní se uvidí až ji dám do tiskárny.

alicekdrv27. dubna 2025

Jako vždy vše v pořádku

jednatel16. dubna 2025

Cartridge po prvním tisku přestal fungovat. Dámám na reklamaci

skabradala12. února 2025

jo, dobré

pitrman.jiri11. ledna 2025

Nakupuji u vás stejné náplně vždy a nikdy nebyl problém, tisk stejný, jako u originální náplně. Hodnotil bych na výbornou, ale před 1/2 rokem jedna náplň vůbec netiskla, údajně byl vadný čip. Vaše pracovnice byla velmi ochotná náplň vyměnit,ale musel bych ji k vák dovést. Koupil jsem si raději nový Gigaprint a slečna mi alespoň neůčtovala dopravu. Tyto náplně budu používat nadéle, myslím totiž, že se jednalo o mimořádnou náhodu. Jsem s nimi dlouhodobě spokojen.

Až na tu jedinou závadu náplně žádné zápory nevykázaji.

Myslím, že jsem uvedl vše, kompatibilní náplně Gigaprint jsem opět nakoupil.

Registrovaný uživatel7. prosince 2024

Vysoká cena