vodní filtr Recenze Geyser Euro 61005

Recenze Geyser Euro 61005

Filtr Geyser Euro 61005 je praktickým pomocníkem pro každou domácnost. Jeho hlavní předností je vysoká filtrační kapacita, která dosahuje až 3000 litrů. Díky tomu je tento filtr ideální pro dlouhodobé použití. Filtr je navíc vybaven indikátorem životnosti vložky, který uživatele informuje o tom, kdy je potřeba filtrační vložku propláchnout.

m.svoboda24. července 2025

Jestli to opravdu funguje jak má, tak pecka

zklenotova6. března 2025

Nepasuje na kohoutek

vladimirfranc704. ledna 2025

Malý, vše k montáži, opravdu jde namontovat bez složitosti

stonehod121. května 2024

V podstatě žádný klad jsem nenašel

Nezjistil jsem v čem vůbec zlepuje kvalitu vody. Všechny domácí testy ukázaly stejnou kvalitu jak nefiltrovaná voda. Chuť vody zůstala úplně stejná jako u nefiltrované a to je nejpodstatnější. Testovat vodu v labolatoři jsem nedával. A neodstraňuje ani složky co tvoří vodní kámen, což jsem předtím nevěděl. Nakonec mi vadí i to pomalé natékání vody, ale to jsem věděl předem. Nakonec ho ode mě nikdo nechtěl, tak je pryč. Koupil jsem si filtrovací konvici Aquaphor s filtrační vložkou Aquaphor A5H a je úžasná.

Mně osobně nevyhovuje a nesplnil mé očekávání.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Vypadá hezký

Vůbec ne odstraňuje vodní kámen.