Ultrazvuková čistička Recenze Geti GUC 851

Recenze Geti GUC 851

Ultrazvuková čistička Geti GUC 851 vyčistí vše od povrchových nečistot, a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Ultrazvukové vlny o frekvenci 42 kHz generují vibrace, které vytvářejí efekt kavitace, tedy vznik milionů mikroskopických bublinek. Ty pronikají i do nejjemnějších záhybů a dutin čištěného předmětu. Bublinky následně spolu s vibracemi strhávají nečistoty z celého…

zdenda.slechta4. dubna 2025

Jednoduché ovládání, dostatečně velký, funguje jak má

Jiří Kvapil26. prosince 2023

Poměr cena výkon asi nejlepší čistička.

Nádoba by mohla být hlubší.

Výborný na brýle a šperky

Registrovaný uživatel7. září 2022

funčknost odpovidá ceně

Registrovaný uživatel14. února 2022

Vynikající. Měla jsem možnost odzkoušet jak brýle tak šperky. Na mastné a hodně znečištěné věci jsem použila přípravek Ultrasonal . Stačilo 3ml do vody. Více znečištěné šperky jsem dělala i 3x a nebo zvolit delší program. Nyní stačí už jen 1x a pouze s vodou. Hlavně se tam vejdou krásně brýle, což bylo pro mě zásadní. Některé čističky vypadaly super, ale byly malé. Cena je také super. Používám hodně a maximální spokojenost.

Doporučuji všem. Rychlé dodání.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

jeste nevyzkouseno darek