Na kunu nefunguje. Chodí si kolem na půdě jako by nic. Vyhozené peníze.

Na kunu nefunguje. Chodí si kolem na půdě jako by nic. Vyhozené peníze.
od zapnuti pristroje jsou navnady na mysi netknuty, nakoupeno i do garaze, dilny a na chatu
Určite účinný. Výborná cena.
Pri zapnutí kocúr reagoval ako keby hľadal korisť.
Neviem aký to bude mať účinok dlhodobo.
Pre účel na ktorý je bude asi dobrý.
zatim to asi funguje
docela dobrý
je to malé a kompaktní, také jsou super dva repráky natočené do stran, zasáhne to větší plochu podkroví, výborná věc je také nastavitelná frekvence rušení na zadní straně.
čas ukáže, jestli kuny přijdou, nebo ne.
Když jsem to doma na zkoušku pustil, náš pes se mohl zbláznit, dělalo mu to opravdu zle, takže funguje, po asi dvou měsících používání se kuna neobjevila, je klid, jednou za měsíc pootočím tím voličem frekvence, a tu tak pozměním, myslím si, že na toto si kuna nemůže zvyknout, po kunách ani památky...
K vyhnání kun ze staré půdy - funguje - lze měnit kmitočet zvuku
Už není slyšet žádný hluk
zatím spokojenost, myši zmizly
zdá se funkční, zatím kuna se neobjevila
nic jsem nezjistil
mohu zdá se doporučit
Záškodník je prozatím v tahu. (kuna)
levný v porovnání s konkurencí.....
Vůbec to nefunguje, myši si vesele pobíhají po místnosti, jako by tam žádný odpozovač nebyl. To měním denně frekvence zvuku, jim to ale vůbec nevadí.
Nefunguje
Nefunguje. Myši jsou pořád.
Kuna bydlí jinde, tečka....
Ok výrobek
Byl za přijatelnou cenu
neplaší myšky
Produkt je nefunkční-myši běhají dále
pěkně vypadá a nejspíš funguje - kunu už není slyšet
adaptér 12v se nadměrně nehřeje
činnost indikována diodou, nikoli tikáním,takže je vhodný pro obydlené prostory
dobrá cena
stejně jako u GPR130 by mohl mít delší kablík
spokojenost, doporučuji
Vůbec nefunguje. Odpusovac jsem dal přímo vedle boxu s jídlem. A v noci jsem na kamere viděl, jak si krysy chodí na cukrovi přímo k odpuzovaci.
Nedoporučuji! Vyhozené peníze!
Moc jsem tomu nevěřil, ale skutečně funguje. Mám myši v zateplení a našly si cestu až na půdu, pravidelně se tam chytaly do pastiček a nechávaly za sebou trus. Podařilo se mi nalézt díru v podlaze a postavil jsem před ní tento odpuzovač. Od té doby (asi 4 měsíce) je na půdě klid.
Škoda, že není tak výkonný, aby dokázal vyhnat myši i ze zateplení... Ne vážně, jsem s nákupem velmi spokojen.
Toto je můj první odpuzovač, navíc prokazatelně funguje, jsem tedy velice spokojen.