Křovinořez Recenze Geti GPBC4

Recenze Geti GPBC4

Geti GPBC4 patří mezi velmi kvalitní a výkonné křovinořezy s opravdu silným čtyřtaktním motorem o obsahu 35,8 cm3 s výkonem 1 kW. Hmotnost křovinořezu je pouhých 7 kg. Speciálně navržená a tvarovaná rukojeť umožňuje pohodlné a bezpečné užívání. Křovinořez Geti GPBC4 je vybaven dokonalým antivibračním systémem, který dokáže utlumit přenosy vibrací z motoru a žacího nástroje do rukojeti a popruhu.

Jan Uchytil24. června 2024

vypadal dobře ...

Po celkem 4hodinách provozu (během tří let) se roztrhlo větrácí kolo (asi vypadl klínek na hřídeli) a je hotovo. Bohužel po záruce. Moc jsem si ho neužil.

nekupovat. Asi póvl Čína :-(

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Síla motoru je dostatečná i na trojzubec. Oproti dvoutaktu tichý motor. Startuje se velmi dobře.

Zatím má naběháno asi 30 minut, první dojem je dobrý. Bacha na to, že je to čtyřtakt a do motoru se musí nalít olej. V návodu k obsluze je to uvedené, ale někdo by to mohl přehlédnout a bez oleje to dlouho nepoběží.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Ctyrtakt, neprilis tezky, vykon dostacujici.

Po 10 min. provozu a 40m2.se zadrel. Do motoru jsem nalil predepsany olej v predepsanem mnozstvi. Po 10 min. hotovo. Kosil jsem ocelovym kotoucem pomerne ridkou travu o vysce do 50 cm.

Nebrat.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Cena a čtyřtakt.

Váha ale to jsou všechny na tom asi stejně. Nedělitelná hlavní tyč.

Jiří Frank25. května 2021

Tento výrobek je úplně k ničemu. Po zakoupení nefunguje, nestartuje. Zpracování tragické. Nemohl jsem jo ani vyzkoušet, nešel nastartovat. V žádném případě nedoporučuji!!

Na oko vypadá dobře, bohatá výbava, ale zbytečná, když nejde nastartovat.