Teploměr osobní Recenze Geratherm Classic se sklepávadlem

Recenze Geratherm Classic se sklepávadlem

Teploměr skleněný Geratherm měří teplotu těla přesně a spolehlivě. Má doživotní záruku přesnosti, německá výroba. Sklepávadlo umožní lepší sklepávání galia.

hanadundova17. července 2025

vzhledem k tomu, že jsem nebyla nemocná, tak jsem teploměr dosud nepoužila

Pavel14. října 2021

Měří asi o desetinu stupně méně (tj jeden dílek stupnice) než poslední rtuťový teploměr, který nám ještě vydržel doma. Doporučuji rozhodně pro nezkušené variantu se sklepávadlem. Jen díky němu jsem přišel na grif jak teploměr sklepat i bez něj. Sklepávání se sklepávadlem je hračka jako u rtuťáku.

Stejně jako u rtuťové pomaloběžky v podpaží delší měření. Oba teploměry pro přesný výsledek používám raději 10 minut. Při pádu se může rozbít stejně jako rtuťák ale nemusíte potom dekontaminovat byt. Sklepávání bez sklepávadla chce cvik a určitý grif. I tak na jedno až dvě máchnutí rtuťáku připadá 3-5 máchnutí Gerathermu classic

Geratherm classic EAN 4018674454889. Je to jediný z nových teploměrů u nás doma, kterému věřím naměřené hodnoty a zobrazuje je v hodnotách na které jsem zvyklý. Fígl na sklepnutí je to, že u rtuťaku stačilo machat v rozsahu 100-160° čili pravák sklepaval na pomyslném ciferníku mezi za deset minut celá a za 5 minut tři čtvrtě. Tady je třeba překmitávat až za půlu na za 5 minut půl (čili na ciferníku od desítky až na pětku). Překmitnutí až za dolní polohu je nejdůležitější. To pro mne vyžaduje i jiné držení při sklepávání. Rtuťák jsem držel za horní polovinu těla jako tužku, galistaňák musím držet mezi palcem a ukazováčkem za úplný konec.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Vůbec nejde sklepat a má velké odchylky. Je na nic

Registrovaný uživatel14. března 2020

Jde sklepat. Měří přesně.