Počítačový stůl Recenze Genesis Holm 300 RGB

Recenze Genesis Holm 300 RGB

Genesis Holm 300 RGB je jedinečný stůl určený pro hráče her, který je vybaven množstvím dodatečných funkcí a praktických držáků, díky čemuž budete mít vaše příslušenství vždy po ruce. Navíc stůl obsahuje RGB podsvícení, které dává najevo, že se jedná o koutek skutečného hráče! Odolná a stabilní konstrukce Bez rozdílu na to, jakou bitvu právě vedeš Genesis Holm 300 RGB tě nikdy nenechá ve…

Registrovaný uživatel28. května 2022

Qi bezdrátové nabíjení usb 3.0 hub (3x) koš pro organizaci kabelů v zadní části pod monitorem koš pro dokumenty nabo odložení klávesnice v přední části stojan na nápoje, sluchátka a ovladače přehledný návod k montáži podsvícení led páskem s dálkovým ovladačem tak akorát dlouhé kabely k nabíječce, usb hubu a podsvícení (kabel k podsvícení může být buď zprava, nebo zleva - to si zvolíte při montáži) karbonový design pevný stojan na monitor celková stabilita stolu

samovolné zapínání podsvícení - dělo se v prvních pár dnech používání, teď se již neopakuje

Jsem naprosto spojen. Stůl splňuje přesně ty funkce, které jsem po něm chtěl. Potřeboval jsem původně jenom stůl pro 32" monitor a MacBook s tím, že si pak dokoupím podstavec pod monitor, ale tento stůl je mnohem komplexnější řešení. Ještě nabízí USB hub, který se hodí, i když mám USB-C rozbočovač, ale mít víc USB je vždycky lepší a hlavně jde o USB 3.0 a ne starší a pomalejší. Bezdrátová nabíječka taky zvládá vcelku rychle nabíjet iPhone 12 Pro Max (určitě zvládá maximum 7,5W pro Qi nabíjení). Led osvětlení s ovladačem nabízí nepřeberné množství nastavení barev, blikání, svícení a jiných módů. Nakonec jsem namontoval jen stojan na nápoje, na sluchátka a ovladače nepotřebuji, protože v mém případě nejde o herní stůl, ale spíš designový pracovní. Jediné, co mě trošku štve je samovolné zapínání podsvícení, ale dá se vyřešit odpojováním.

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Stůl jako takový skvělý, design, praktičnost. Každodenně využíván k plné spokojenosti.

Po dvou dnech používání přestalo svítit podsvícení desky stolu. Výrobek byl zakoupen synovi (13 let), který si tento efekt přál. Nyní je zklamán. Reklamaci dle vyjádření prodejce mohu řešit tak, že musím celý stůl rozložit, zabalit a poslat komplet CELÝ zpět, aby bylo reklamační řízení zahájeno. Přitom lze modul podsvícení jistě řešit samostatně!

Tento postup se mně nelíbí a už vůbec proto, že se jedná o objemné a těžké zboží, s dalším časem a náklady na dopravu!

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Jednoduchý dobrý povrch proste stôl na prácu alebo hranie (pre mňa na prácu) extra usb výstupy

Led pás sa zapína samovoľne,takže som to musel odpojiť a nepoužívam ho, taktiež diaľkový ovládač má z vrchu len fóliu, ktorá sa trochu odlepuje od plošinovky a je vidieť, že je to lacná záležitosť. Odkladací priestor je len taká mreža, takže používam vyvýšenú plochu (odmontovaná a položená na stole) na odkladanie diskov, káblov, papierov a pod.

Vyvýšenú plochu nepoužívam (je odmontovaná a položená na stole vedľa), pretože mám dva monitori na jednom stojane

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Vše dobré a za super cenu. Jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

snadno postavitelný, stabilní a neviklací stůl precizní výroba povrch stolu ala carbon moc pěkný