Recenze Genchem No Planaria 50 g

Genchem No Planaria je výtažek z Betelové palmy hubící akvarijní ploštěnce, ale i červy a šneky. Preparát nezatěžuje akvarijní ryby, krevety ani rostliny. Balení má 50 g. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Genchem No Planaria účinně bojuje proti bílým červům a neškodí rybám ani krevetkám, ale likviduje všechny bezobratlé, což může být problém pro chovatele šneků. Uživatelé oceňují přiloženou odměrku, ale kritizují cenu a nevyužitelnost zbytku balení po jednom použití.

• Funguje proti bílým červům
  • Nevadí rybám ani krevetkám
  • Obsahuje odměrku pro přesné dávkování
  • Zabíjí všechny bezobratlé včetně šneků
  • Vyšší cena
  • Po jednom použití zůstává většina balení nevyužita

Registrovaný uživatel19. března 2026

Přípravek nefunguje, ani když jsem zvýšila dávku přípravku, jak je uvedeno v návodu. Ploštěnky i šneci se vesele žijí v akváriu.

Vyhozené peníze

moeocko16. ledna 2026

Funguje jak má, odměrka je v balení uvnitř :-)

ezmy9. prosince 2025

Přípravek jsem nepoužila, protože likviduje všechny bezobratlé - to znamená i šneky. U přípravku e-shop na tuto skutečnost, bohužel, neupozornil, zjišťovala jsem si vše u jiných prodejců, jeden z nich mi odpověděl e-mailem a na skutečnost mě upozornil. A protože jsem balení neotevřela, nepoužila, nemohu hodnotit.

Lado9. října 2025

Funguje jak má, nevadí rybám ani krevetkám.

kucera.pav4. srpna 2025

Funguje (akvárium 110 litrů, ryby živorodky, výskyt bílých červů na skle a dně) Hydrostop nefungoval

Cena Mohlo by být menší balení za nižší cenu, takhle po jednom použití zbyde většina v balení

Dobrý funkční produkt

mmichut24. dubna 2025